duminică, 29 septembrie 2013

Fenomene inexplicabile in Galati - Specialistii in Fizica Pamantului cerceteaza zona

Fenomene inexplicabile în judeţul GalaţiSatul Izvoarele din comuna Slobozia Conachi din Galati este un loc in care fenomenele inexplicabile par a fi la ordinea zilei.
Conform locuitorilor din comuna Slobozia casele lor par sa se cutremure in fiercare zi si aud tot felul de zgomote ciudate. Pe langa aceste fenomene destul de bizare s-au mai interpus si inundatiile din aceasta vreme care par a fi "cireasa de pe tort" si par a testa limita suportabilitatii acestor oameni.
La locul cu pricina s-au deplasat trei specialisti in Fizica Pamantului pentru a studia fenomenele ciudate care s-au petrecut in ultimele zile.
Edilul comunei explica ca fenomenele bizare se petrec mai mult pe timpul noptii. In zona s-a mai deplasat si o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta imediat dupa ce au fost semnalate asemenea fenomene. Dar cum in timpul zilei fenomenele nu se manifesta echipa a plecat inapoi la Bucuresti fara a afla sursa care se afla in spatele acestor fenomene stranii.
Din cauza trepidatiilor care se petrec seara casele localnicilor au avut de suferit: peretii s-au crapat, a inceput sa cada tencuiala, etc. Anca Necula una din localnicele acestei comune spune ca: "Se simte de parca fierbe pamantul sub picioare. Se aud bubuieli puternice de sare mancarea de pe masa. Sa vina cineva sa spuna ce este, ca ne cad casele pe noi si nu mai putem dormi de teama".
Dupa cateva zile de panica generalizata satenii spera ca geologii si seismologii care vor studia fenomenele sa le poata lamuri.

sursa: http://www.realitatea.net
         http://www.viata-libera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu