marți, 17 septembrie 2013

"Fenomenul oglinda" - Adevaratele mesaje ale lui Leonardo da Vinci... Video interesant

Filmul "Codul lui da Vinci" a starnit o multime de controverse in randul crestinilor. Dar adevaratele coduri ale lui da Vinci par sa rezulte dintr-un alt tip de cercetare. Acest tip de cercetare se numeste "fenomenul in oglinda" si este o modalitate folosita si in prezent pentru a ascunde anumite mesaje.
"Fenomenul oglinda" este adesea folosit in filmele si desenele animate la care ne uitam tot timpul. Prin aceasta modalitate, cel care realizeaza filmul sau desenele, se asigura ca mesajul trimis este preluat de subconstientul privitorului in timp ce constientul nu decodifica nimic.
Se pare ca Leonardo da Vinci cunostea acest tip de transmitere a mesajelor. Asa ca acesta a dorit sa transmita oamenilor din viitor anumite mesaje care in trecut ar fi parut socante sau poate nu ar fi fost intelese.
Site-ul http://www.lovendal.ro ne prezinta o reusita a unui utilizator YouTube pe nume DAHBOO77. Acesta, folosindu-se de un program grafic, a reusit sa redea mai multe imagini in oglinda ale tabloului Mona Lisa pictat de Leonardo da Vinci.
Prin "fenomenul oglinda" DAHBOO77 a reusit sa obtina imagini destul de bizare in care ne sunt prezentate entitati monstruoase ce au coarne sau chiar chipuri incadrate in piramide. Intr-una din imagini se poate observa chiar si un caine.
Fenomenul oglinda a fost folosit si de realizatorii celebrului serial Ancient Aliens care au obtinut rezultate mai convingatoare si mai reusite. In imaginile captate de realizatorii serialului sunt prezentate entitati asemanatoare extraterestrilor mici si cenusii dar si a altor tipuri de entitati asemanatoare omului sau mai diferite.
Leonardo da Vinci a fost un om cu mult inaintea timpului sau. Informatiile pe care acestea le detinea puteau parveni de la entitati cu care acesta ar fi putut lua contact. Maestria si inventiile lui puteau fi rezultatul unor contacte de gradul 3 prelungite.
Chiar unele picturi realizate de Leonardo prezinta niste chipuri extrem de bizare ce ne duc cu gandul la entitatile extraterestre. Dar cumva a vazut si entitati malefice?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu