joi, 19 septembrie 2013

Marea Translatie - De ce in aceasta perioada asistam la o adevarata ploaie de meteoriti?


Episodul 11
Anul trecut un meteorit cazut in Rusia a starnit toata opinia publica mondiala, a explodat in aer si a produs multe pagube, ce-i drept, numai materiale, din fericire. Ce este curios in tot acest caz e ca meteoritul cazut in Rusia a fost urmat practic de o adevarata ploaie de meteoriti care s-a abatut asupra Pamantului.
Meteoriti au fost vazuti cazand in Cuba, SUA, Marea Britanie, etc., cam in aceeasi perioada cu meteoritul "rusesc". O alta curiozitate si mai mare este faptul ca meteoritul rusesc a cazut in aceeasi zi in care o cometa tranzita spatiul extraterestru al Pamantului la o distanta incredibil de mica.
Cometa care a tranzitat spatiul extraterestru al Pamantului nu a fost singura in acel an. Anul 2012 a fost un an in care cometele, asteroizii si meteoritii au fost ceva obisnuit pe cerul planetei noastre. Si anul care a urmat a fost la fel. Anul acesta a inceput cu o cometa care a fost vizibila aproape de pe toata suprafata Pamantului pentru ca mai apoi spatiul dintre Pamant si Luna sa mai fie vizitat de vreo cativa asteorizi, nu prea mari dar destul de periculosi (lunile ce vor urma vorZ mai aduce o cometa destul de importanta pe cer).
Lunile trecute au fost si ele destul de bogate in meteoriti. Au fost vazuti meteoriti cazand in foarte multe locuri ale Pamantului, starnind teama printre oameni si ingrijorare printre autoritatile din acele state.
Dar de ce se intampla asa ceva pe Pamant? Fara a lua in calcul variante paranormale sau conspiratorii (despre apropierea vreunei planete X sau Y) consider ca zona energetica dintre Soare si Pamant este mai puternica.
Asistam in perioada asta la un flux energetic mai puternic fata de anii anteriori, creand o zona puternic magnetizata. Acest fapt a dus la aparitia multor dezastre naturale - cutremure, valuri imense de apa, furtuni extraordinar de mari, inundatii puternice si nu in ultimul rand explozii provocate de meteoriti.
Perioada asta este una istorica care a fost profetita ca fiind sfarsitul timpului si inceputul unei noi epoci. Aceste dezastre au fost profetite si au ingrozit lumea atunci cand au fost citite pentru prima data.
Nu este o coincidenta ca aceste dezastre s-au intamplat intr-o perioada atat de scurta de timp. De fapt aceste dezastre intregesc "tabloul" unei schimbari mari pe plan mondial.
Umanitatea este la capatul de drum al unei noi ere si inceputul alteia. Astfel ca asistam la o revigorare energetica care are ca scop schimbarea noastra - din toate punctele de vedere: fizic, psihic si spiritual. Energia care este din belsug ne modifica ADN-ul si astfel amprenta noastra energetica va fi diferita. In acest fel spectrul energetic se va modifica.
Schimbarea propriu-zisa nu va fi una scurta ci va cuprinde ani intregi, deoarece oamenii trebuie sa constientizeze ceea ce se petrece cu ei. Realitatea va fi la fel pana cand ne vom da seama ca nu mai este la fel.
Totul depinde de modul nostru de a percepe realitatea. Blocati fiind in gandirea negativa omenirea atrage in aceasta perioada mari dezastre. Este logic, atata timp cat energia este mai puternica forta gandurilor noastre este mai mare... din pacate gandurile inca sunt in mare parte negative.
Dar aceasta nu e o problema, schimbarea aduce intotdeauna "mizerie". Cand faceti curat, prima data faceti dezordine pentru ca mai apoi, cand terminati, totul sa fie luna. Asta se intampla in acest moment. Totul este haotic, la fel ca mintile noastre care sunt total confuze.
Majoritatea oamenilor habar nu au pe ce cale sa apuce si care este rolul lor pe acest Pamant. Dar rolul lor va fi gasit si atunci lucrurile se vor aseza. Pana atunci vor mai cadea meteoriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu