luni, 23 septembrie 2013

Marea Translatie - Razboiul energiei

Episodul 12
Energia reprezinta Universul. Totul este energie care se misca "in valuri" pe anumite frecvente vibrationale. Omul este energie si traieste consumand energie.
Alimentatia noastra reprezinta energie care ne hraneste si ne ajuta sa ne continuam existenta in aceasta realitate holografica. Dar omul, constient sau nu, se hraneste cu energie de la Soare, de la Pamant (conexiunea cu Pamantul este ingreunata de existenta aleelor pietonale pavate, asfaltate sau betonate si de incaltarile noastre care ne impiedica mult in realizarea unui contact benefic cu solul, cititi http://dimline.blogspot.ro/2012/07/paseste-descult.html ) sau chiar din energia altor persoane.
In interiorul Universului, dar si pe Pamant exista permanent un flux energetic continuu. Energia este in continua miscare astfel ca oamenii fac un schimb de energie permanent. Constient sau inconstient, oamenii au tendinta de a prelua energie de la un alt individ sau chiar de la animalele de companie sau din natura.
Desi cei care ne vampirizeaza par a fi indivizi rauvoitori sa stiti ca nu este asa. Schimbul energetic este ceva foarte normal iar el se produce in orice moment. De exemplu, cand cineva intretine atmosfera intr-o incapere, dominand astfel situatia de moment, acesta ne rapeste (inconstient) o parte a energiei noastre.
Liderii de grup, de situatie sau de la job ne rapesc si ei energia noastra. In general cei care ne domina au tendinta de a ne fura din energia pe care o avem.
Copiii, pe care ii iubim extrem de mult, in incercarea lor de a ne santaja emotional ne consuma si ei "bucatele" din energia noastra. Sugarii consuma direct energia prin laptele matern dar si prin nevoia de dragoste pe care o afiseaza mereu, dar mamele nu au nici-o problema in a-si imparti energia cu puiutul lor cel mic si dragalas.
Sportul competitional este domeniul in care consumul dar si schimbul de energie este foarte mare. Jucatorul mai bun, care domina, poate sa "stoarca"" o cantitate insemnata de energie de la adversarul mai slab.
Dupa cum vedeti schimbul de energie este complet normal. Oamenii isi revin energetic dupa ce pierd energie, asta fiindca energia este regenerabila. Problema este atunci cand pierd energie in cantitate mare fara a reusi sa surmonteze aceasta lipsa.
Ceea ce se intampla pe Pamant se intampla si in ceruri sau mai bine spus in Univers. Stelele isi schimba continuu fluxul energetic. Sunt stele sau galaxii care se vampirizeaza intre ele, totul facand parte dintr-un schimb nebun de energie.
In toata aceasta nebunie energetica un razboi surd si dur isi croieste permanent drum prin istoria noastra. Cineva ne fura energia. Prin intermediul mass mediei, a chimicalelor care ne imbolnavesc (chimicalele din alimentatie si medicamentele pe care noi le luam pentru a ne insanatosi) dar si prin intermediul unei dominari totale.
Oculta Mondiala, caci despre ea este vorba, ne sleieste de puteri vampirizandu-ne o mare parte a energiei noastre.
Mass media este un instrument eficient in a ne fura energia. Televizorul, care nu lipseste acum din nici-o casa, are rolul de a slei de puteri. Prin undele emise, prin stirile profund negative care ne consuma emotional si printr-o sexualitate excesiva (actul sexual este normal dar consuma o mare cantitate de energie, printr-o viata sexuala excesiva un individ isi consuma o mare parte a energiei de care dispune) televizorul este un mare inamic al stocului nostru energetic.
Alimentatia plina de chimicale si abuzul de medicamente ne pot mentine nivelul energetic destul de jos. In aceste momente, de lipsa a energiei, apare boala. Boala care ne face sa consumam alte chimicale pentru a ne insanatosi.
Dar de ce Oculta Mondiala ne vrea sleiti de putere? Raspunsul este cat se poate de logic - pentru a ne domina mai usor. Lipsa energiei ne face apatici si lipsiti de simt critic. Lipsa simtului critic ne condamna la credulitate.
Credulitatea este o "boala" foarte periculoasa pe care umanitatea o experimenteaza din plin. Suntem creduli si de multe ori incapabili de a avea simt critic fata de ceea ce ne spun guvernele. Suntem, de multe ori, incapabili de a ne revolta si de a actiona atunci cand drepturile noastre sunt incalcate. Iar asta se intampla aproape in fiecare zi.
Credem tot ce ni se spune la televizor fara sa ne intrebam daca este logic sau nu si nu ne chinuim deloc intelectul in a gandi liber. De fapt umanitatea nu prea mai gandeste liber de ceva timp. Dogmele, de tot felul (religioase, traditionale sau stiintifice) ne afecteaza viata destul de grav.
In naivitatea si credulitatea noastra trecem cu vederea un razboi. Un razboi in care noi suntem victimele - razboiul energiei.
Cineva se "hraneste" cu energia noastra (ne consuma energia pentru a fi mai usor manipulati) din timpuri stravechi si continua si in prezent iar noi nu ne revoltam.
Ce ar fi totusi, daca, atunci cand ajungem acasa de la munca, in loc sa deschidem televizorul sau chiar calculatorul, imediat, vom inchide usor ochii si vom medita putin, stimulandu-ne astfel izvorul nesecat de energie din interiorul nostru.
Ce ar fi daca, atunci cand ne simtim bolnavi nu am mai inghiti un pumn de pastile incercand a ne insanatosi cat mai natural cu putinta luand in calcul medicina alternativa.
Ce ar fi daca in loc sa mancam la fast food sau mancare nesanatoasa vom incerca sa luam tot ce este mai natural din alimentatia pe care ne-o ofera natura. Crud sau bazat pe vegetale, o alimentatie cat mai aproape de ceea ce noi numim natural ne va umple de energie.
Ce ar fi daca ne vom plimba mai des prin natura si vom incerca sa pasim desculti pe iarba , pentru a ne conecta mai usor cu planeta noastra Pamant.
Ce ar fi daca, dimineata, ne-am indrepta spre Soare pentru a capta razele lui extrem de energetice si  nu ne-am feri sub peretii grosi ai apartamentului nostru la o ceasca de cafea.
Ce ar fi daca ne vom echilibra viata sexuala in asa fel incat sa o savuram fara a exagera si a ne slei energetic.
Ce ar fi daca nu am mai pleca capul tot timpul la ceea ce ni se spune in fiecare zi la tv sau prin presa.
Ce ar fi daca am face sport pentru a ne dezvolta forma noastra atletica si pentru a fi in permanenta plini de energie.
Totul ar fi mai clar si mai plin de viata. Atunci vom gusta viata cu adevarat.

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2013/09/marea-translatie-de-ce-in-aceasta.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-atingerea-cuantica-si.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatiei-penetrarea-zidurilor.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-trebuie-sa-citesti-asta.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-planul-ascuns-al.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-convorbirea-globala.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-dominarea-viitorului.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-trecerea-la-o-vibratie.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
          http://www.dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.htmlNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu