miercuri, 25 septembrie 2013

Neale Donald Walsch - Mesaje din interiorul tau

Arunca o privire la lucrurile cu care te confrunti in acest moment, in aceasta zi. Crezi ca toate acestea sunt o intamplare? Aceste evenimente sunt menite sa-ti ofere o sansa de-a exprima si experimenta cine esti tu cu adevarat, in acest loc, in acest moment.

Voi cei ce traiti in aceste minunate vremuri sunteti martorii unei revolutii in constiinta umanitatii si-n experienta sa de sine insasi. De fapt, voi o creati.

Poate ca cea mai buna cale de-a infrunta provocarile zilei de maine nu este aceea de-a folosi solutiile zilei de ieri, ci aceea de-a indrazni sa gandesti ceea ce mai inainte era de neconceput, de-a vorbi despre ceea ce inainte era de nerostit si de-a incerca ceea ce inainte era imposibil.

Schimbarea este o anuntare a intentiei Vietii de-a continua.

Calea de-a trai fara teama este aceea de-a sti ca fiecare lucru ce urmeaza in viata este perfect - inclusiv acel lucru de care te temi cel mai mult, si care este moartea.

Multi oameni ajung sa fie nefericiti doar fiindca gasesc ca este imposibil sa accepte viata asa cum se desfasoara ea acum.

Ai idee de ce te afli in viata? Spre a-i da grai, actiune si intrupare lui Dumnezeu. Restul este irelevant.
                                                    
Cum sa ai o atitudine pozitiva in ciuda a tot ceea ce se petrece? Trebuie sa-ti doresti asta. Trebuie sa vezi darul in tot ceea ce se intampla. Si nu, nu este intotdeauna usor. Dar se poate.

Cea mai rapida cale de-a ajunge intr-un loc al iubirii si grijii fata de intreaga umanitate este de-a vedea intreaga umanitate ca pe propria ta familie.

Fa-ti astazi o misiune a vietii din faptul de-a le atrage atentia celorlalti asupra a cat de extraordinari sunt. Spune-o. Spune-o. Spune-o. Inima lor tanjeste sa afle ca cel mai bun gand despre ei poate fi crezut.

Nimic nu schimba mai mult lumea inconjuratoare decat o persoana ce se hotaraste s-o iubeasca pe alta, indiferent de oprelisti.

Nu suntem doar niste creaturi biologice, rezultat al unor intamplatoare procese chimice, fiinte ce merg pe pamant cautand numai sa treaca prin toate, cu un minimum de daune pentru noi insine si pentru ceilalti.

Suntem Creatii ale Divinitatii, Produse ale Divinului, Individuatii ale lui Dumnezeu. Suntem Expresii Singulare ale Singularitatii, Elementele Esentiale ale Esentei Vietii Insesi.

Corpul considera ca are un proiect de realizat, care este important, iar Mintea-si imagineaza ca proiectul ei este unul vital pentru supravietuirea ta. Cu cat inaintezi in varsta, insa, cu atat realizezi mai bine ca doar planul Sufletului, si numai al Sufletului conteaza.

Nu exista ceva precum un "opus" al Iubirii. Iubirea este singura energie din realitatea noastra care nu are contrariu - cu toate ca exista mai multe expresii ale Iubirii care arata precum contrariul sau. Numai in Maestru poate sa vada ca ele sunt toate la fel... si astfel, numai un Maestru poate intelege, fara chiar sa fie nevoit sa ierte, ceea ce este facut in numele Fricii.

Nu poti face o greseala, poti numai sa iei o decizie ce va reprezenta urmatorul tau pas important.

Toate dificultatile sunt un semn al tariei spirituale si al faptului ca Sufletul este gata sa mearga mai departe; sa evolueze si mai mult.

fragment preluat din cartea "Singurul lucru care conteaza" de Neale Donald Walsch                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu