marți, 10 septembrie 2013

Piramida de sticla descoperita in Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pamant. În fiecare an mai multe vapoare si avioane, care au curajul nebun sa treaca prin acest misterios loc, isi gasesc sfarșitul. De-a lungul timpului s-au zvonit felurite teorii cu privire la aceasta “zona fierbinte”, unii crezand ca forțele naturii se fac vinovate pentru anomaliile din zona, in timp ce altii au senzația ca anumite implicații extraterestre acționeaza in adancurile oceanului.
Triunghiul Bermudelor, cunoscut si sub numele de Triunghiul Diavolului, se intinde intre trei zone: Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida in Oceanul Atlantic. Suprafata cuprinsa este de peste 1.2 milioane km².
O echipa de exploratori americani, care se afla in zona pentru scufundari, a facut o descoperire impresionanta. Un corp parțial translucid, care semana la prima vedere cu o piramida imensa a fost zarit pe fundul Oceanului Atlantic in zona Triunghiului Bermudelor. Descoperirea a fost verificata succesiv de doua echipe de cercetatori, unii din SUA si ceilalți din Franta, pentru a atesta veridicitatea ei.
Piramida triunghiul bermudelor 421x250 Ray Brown, un medic din Arizona, facea scufundari in Caraibe, in zona cunoscuta sub numele de “Tongue of the Ocean”. La un moment dat, intorcand capul, a zarit pe fundul oceanului o structura imensa, inchisa la culoare, prin care treceau razele de lumina, care semana foarte bine cu o piramida. Cu rezerva de oxigen pe terminate, Brown nu a putut sa inspecteze piramida, dar a informat autoritațile locale cu privire la descoperirea sa.
Oamenii de știința americani si francezi care efectueaza cercetari in zona Triunghiului Bermudelor, sustin ca piramidele de pe fundul marii Caraibe nu a fost cercetate niciodata pana acum. Una dintre piramide are o baza de 300 de metri și o inaltime de 200 de metri, iar distanta de la baza la varf este de aproximativ de 100 de metri. Rezultatele analizelor au demonstrat ca respectivele structuri au fost realizate din sticla sau cristal, fiind in intregime netede si parțial translucide. Iar ca sa sporeasca și mai mult misterul, in varful uneia dintre piramide se afla doua gauri mari, iar apa marii, la viteza semnificativa, intra prin cea de a doua gaura si astfel se formeaza un vortex gigant, acest lucru creand valuri mari si un fenomen de ceata pe suprafata marii.
Trebuie sa reamintim ca exista voci care susțin ca in zona in care se afla Triunghiul Bermudelor ar fi existat candva Atlantida. Piramidele erau folosite pentru a genera un tip de energie, necunoscut in prezent, in acest fel putandu-se explica cauza pentru care avioanele si vapoarele care trec prin zona sunt supuse la diverse anomalii.
Piramide se gasesc in mai toate zonele de pe Terra si cu siguranta ca vechile civilizatii nu le construiau doar pentru decor ci pentru a se folosi de ele intr-un mod sau altul. Generarea energiilor fizice si chiar spirituale este una dintre cele mai bune explicații si in acest el putem spune ca am mai facut un pas important in deslușirea misterului Triunghiului
Bermudelor.


material preluat din: http://www.esoterism.ro

P.S. Am preluat acest material pentru ca parea interesanta aceasta descoperire. Sa vedem totusi si cat de reala este. Ma voi documenta mai mult pe acest caz si voi discuta mai pe larg subiectul intr-unul din materialele viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu