marți, 3 septembrie 2013

Planul de secole al Ocultei Mondiale

In acest moment planul secret al Ocultei Mondiale este in desfasurare. Irakul, Afganistanul si acum urmeaza Siria si in curand tot Orientul Mijlociu va fi "incins" la propriu.
Desi vedem aceste razboaie ca fiind ceva izolat de tot ceea ce inseamna viata noastra, sa stiti ca ne inselam. Razboiul, oriunde s-ar desfasura pe acest Pamant este extrem de nociv si ne influenteaza direct viata noastra. In afara de victimele din tarile respective (Irak, Afganistan, Siria, etc) razboiul poate sa ne afecteze pe plan economic (scumpiri, scaderei ale cotatiilor bursiere s.m.d) dar si in ceea ce priveste viata noastra privata.
Am observat ca dupa fiecare razboi in parte americanii si-au gasit mii de motive pentru ca sa dezvolte in continuare planul sau de spionaj mondial numit "Big Brother". Astfel, sub noi "amenintari teroriste" guvernul american continua sa inventeze si sa puna in practica tot felul de sisteme de supraveghere.
Deraind de la ceea ce am spus mai sus, vreau sa mentionez ca acest articol este o completare la articolul de ieri. Un articol controversat, vad, dupa comentariile pe care le-am primit.
Ceea ce m-a uimit la aceste comentarii este faptul ca multi oameni poate nu inteleg ce scriu in aceste materiale si la cine ma refer ca fiind Oculta Mondiala si la ce inseamna planul lor.
Oculta Mondiala este reprezentata de conducatorii din "umbra" ai omenirii. Acestia sunt de origine evreiasca (cand ma refer la origine evreiasca nu ma refer la evreii de rand, acestia sunt niste oameni extraordinari, la fel ca noi toti) si sunt reprezentati de marile familii conducatoare (nu am sa ii mai enumar fiindca cred ca ii stiti deja, numele lor sunt peste tot).
Marile familii conducatoare nu sunt chiar sefii cei mari. In spatele lor exista alti conducatori si mai ascunsi care au un rol chiar mai important. Dar pe cei care stau in "umbra umbrelor" inca nu ii cunoastem asa ca atunci cand avem tendinta de a discuta de marii "jupani" ii enumeram pe "marii evrei".
Ce e foarte suspect in planul ocult ai acestor "jupani" este faptul ca razboaiele pe care le duc par sa se regaseasca in profetiile biblice. Exista multi care afirma ca de fapt Biblia chiar profeteste asemenea razboaie, dar eu tind sa fiu sceptic si sa cred ca de fapt cei mari fac aceste razboaie doar pentru a indeplini un plan pus pe hartie acum cateva mii de ani in urma.
Este o mare coincidenta faptul ca evreii au pus in Biblie faptul ca Irakul, Libanul, Siria, Libia, Egiptul sau chiar Iranul vor avea mari necazuri, din cauza lui Dumnezeu, care suparat pe faptul ca aceste tari au cazut in pacat le va pedepsi.
Eu, personal, nu cred in pedepsele lui Dumnezeu. Eu cred intr-un Dumnezeu maret care exista pretudindenea (inclusiv in noi) si care nu se pedepseste pe Sine Insusi. Prin noi Dumnezeu experimenteaza o noua forma de existenta, iar ceea ce unele religii numesc pacat este si ea o forma de manifestare divina.
Gandind astfel nu pot sa nu vad ca planul facut de Dumnezeu din Biblie nu pare sa fie planul Sau. In Biblie, Dumnezeu are un popor sfant - Israelul - care, sincer fiind, numai sfant nu a fost. Fara suparare, Israelul a fost si este un popor ca toate popoarele lumii. Au facut greseli dar au facut si lucruri bune.
In Biblie (sa mentionez ca vorbesc numai de Vechiul Testament - Noul Testament este total diferit si contine alte personaje) Dumnezeu este extrem de dur si chiar nedrept cu oamenii (dar ce mai, era o nedreptate divina, asa ca oamenii nu aveau voie sa critice asa ceva).
In mintea mea un Dumnezeu nedrept, care omoara prunci si oameni nevinovati doar pentru a face loc unui popor preferat, nu isi are locul. Asa ca tot ceea ce inseamna planul divin din Vechiul Testament nu are valoare.
Dar totusi ceva din planul divin din Vechiul Testament pare sa se adevereasca. Cum eu nu cred in coincidente vad acest plan divin biblic ca pe un plan cat se poate de omenesc si de plin de interese oculte. Faptul ca cei de la conducerea SUA considera ca razboaiele pe care ei le fac sunt divine (fiindu-le sugerat acest fapt de altii din spate) nu fac decat imi intareasca aceasta convingere.
Asa ca eu cred ca cei de la putere fac aceste razboaie pentru a duce la indeplinire planul pe care tot acestia l-au pus pe hartie acum multi ani in urma. Pare a fi destul de logic. Voi ce credeti, ma insel?

cititi: http://dimline.blogspot.ro/2013/09/profetie-biblica-majora-siria-va-fi.html

4 comentarii:

 1. Acelasi lucru il cred si eu... bine postat...bravo.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca natura adevarata a problemei este ca desi locuim impreuna pe aceeasi planeta,ne aflam pe trepte diferite de dezvoltare a constiintei;coflictul apare din neputinta de a gasi un consens,un adevar comun acceptat;de aceea au falimentat sistemele sociale,filosofice si religioase si vor falimenta in continuare;pentru ca fiecare sistem incalca dreptul de liber arbitru lasat omului insasi de Creator[nu vorbim aici de un personaj religios ci de Dumnezeu Creatorul tuturor lucrurilor si al Omului];vina ne apartine in totalitate pentru ca desi avem acest liber arbitru garantat de Creator nu ne folosim corect de el si adesea in relatiile interumane directe facem abuzuri unii asupra altora;nu Dumnezeu e de vina ca vrem sa mergem la razboi;nu Dumnezeu e de vina ca alegem sa ne folosim inteligenta mai degraba pentru a distruge decat pentru a crea;daca Dumnezeu ar fi vrut sa fim "niste copii buni" si ne-ar fi luat liberul arbitru[puterea de a alege liber intre bine si rau]am fi ramas pururi la statutul de roboti biologici;noi insa avem puterea de a alege si sa facem rau dar si sa infaptuim binele;si asta se reflecta perfect in societatea contemporana,macinata de lupta asta zilnica intre bine si rau,lupta avand ca punct de plecare treptele diferite de dezvoltare personala si spirituala ale fiecarui individ de pe planeta asta;Dumnezeu ne-a lasat niste linii clare de dezvoltare pentru depasirea sistemului dual bine-rau,ne-a lasat un exemplu de OM ca sa-l urmam[doar daca vrem] si de Invatator[doar daca vrem sa-l ascultam];este alegerea noastra in ce directie ne "miscam" [deocamdata nu am reusit nici macar sa facem distinctia clara intre adevar si religie si esuam mereu in a ne ingloda in teorii religioase si practici care n-au nimic de a face cu adevarul despre om];acum suntem speriati ca nu putem stapani efectele propriilor alegeri si ca desi incercam diverse sisteme colapsam inevitabil;referitor la tematica razboiului haideti sa fim sinceri:daca doar bancherii care se "hranesc cu razboi"ar pleca in Siria sau aiurea...ce sanse ar avea?dar,nu-i asa,"soldatii sunt cei ce lupta si soldatii sunt cei ce mor,iar Zeii nu-si murdaresc picioarele..." de ce alegem sa fim soldati?de ce alegem distrugerea desi mereu zicem ca iubirea este telul nostru? coruptia este in noi insine si trebuie sa ne ridicam singuri la statutul de OM[acel om despre care Creatorul sa poata zice:uite cu adevarat un fiu al meu] si nu o subrasa care nu mai arunca cu pietre ci a invatat sa manuiasca pusti;eu cred ca Dumnezeu asteapta cu rabdare[neincalcandu-ne liberul arbitru] sa esuam si sa ne reinventam pana vom redeveni ceea ce am fost meniti sa fim.Biblia[citita sau nu,crezuta sau nu]este o carte despre restaurarea Creatiei dar mai ales despre regasirea Omului.Va salut cu respect chiar daca nu va impartasesc convingerile!

   Ștergere
 2. ba ne impartasesti convingerile, ai dreptate

  RăspundețiȘtergere