joi, 26 septembrie 2013

Profetiile lui Edgar Cayce se indeplinesc

Aceasta stire practic a inundat "internetul", asa ca nu puteam sa o trec cu vederea. Pe 24 septembrie anul curent in Pakistan a avut loc un cutremur destul de puternic - 7,8 grade richter. Destul de puternic cat sa formeze o insula langa coasta pakistaneza.
Adevarat este ca evenimentul este unul cat se poate de interesant. Vremurile actuale nu prea au mai inregistrat asemenea evenimente, dar care au mai fost in istorie. Interesant este faptul ca se pare ca aceste tipuri de evenimente au fost profetite de marele profet "adormit" Edgar Cayce.
Acesta a profetit ca: "Noi pamanturi se vor ridica din mare, iar altele vor fi inghitite de ape. Atunci sfarsitul va fi aproape. Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriasa asupra planetei noastre".
Edgar Cayce a prevazut problemele pe care Pamantul le va avea la sfarsitul acestei ere, in timpul unei transe, atunci cand i s-a cerut sa prevada evenimente din viitor.
Cred ca viitorul ni-l facem noi dar schimbarile climatice si dezastrele naturale din aceasta perioada au putut fi prevazute de anumiti oameni care au reusit sa sparga barierele fizice ale acestei lumi holografice si sa prevada schimbarile care vor avea loc la intersectia din ere.

P.S. -  David Wilcock, cel care se autointituleaza reincarnarea lui Edgar Cayce, pare sa semene putin cu acesta. Poate, cu ajutorul catorva somnifere, o face si el cateva predictii. Carmen Harra oare cu cine o semana?  :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu