vineri, 13 septembrie 2013

Raportul nr. 13 - Proiectul Blue Book... Serviciile secrete americane au colaborat cu trei specii de extraterestri

Asa ne spune Milton William Cooper, subofiter in Air Force. In anii 80 acesta a avut acces la doua rapoarte ale unor programe secrete americane.  Este vorba despre Raportul nr. 13 al proiectului Grudge/ Blue Book si un rezumat privind operatiunea "Majority".
Aceste doua programe secrete dezvoltate de SUA vizeaza direct civilizatiile extraterestre avand ca scop crearea unei "punti de legatura" intre pamanteni si extraterestri.
Conform lui Milton William Cooper "puntea de legatura" a fost facuta cu succes. Pamantenii au contactat anumite civilizatii extraterestre. Raportul nr. 13 prezinta rezultatul contactelor pe care oamenii le-au avut cu extraterestrii. Rapiri, nave extraterestre recuperate de armata SUA si cadavre de extraterestri reprezinta numai o parte a rezultatului acestei "punti de legatura".
Operatiunea "Majority" prezinta relatia si nivelul de colaborare dintre serviciile secrete americane si speciile extraterestre cu care au intrat in contact. Contactul a fost realizat cu trei specii extraterestre care aveau baze in toate punctele cheie ale Pamantului si anume: Reptilienii - care au fost denumiti astfel datorita pielii lor, Conformatorii - fiinte vii "bazate" pe siliciu si Micii Cenusii - cunoscuti si cu numele de Ebeni, originari din sistemul solar Zeta Reticuli si care au forma unor insecte de dimensiuni considerabile.
Bill English, fost ofiter de contrainformatii in cadrul Beretelor Verzi a declarat ca Raportul nr. 13 a trecut si prin "mainile sale" si ca in acest raport este specificat faptul ca americanii s-au inteles cu extraterestrii ca in schimbul tehnologiei pe care aceste entitati le vor darui, serviciile secrete le vor oferi oameni pentru diverse experimente.
Americanii nu numai ca au realizat acel schimb tehnologic contra subiecti umani ci si au colaborat cu acele civilizatii extraterestre. Armata SUA a primit sume considerabile de la guvernul american pentru a fora si a construi facilitati imense in interiorul Pamantului pentru a-si plasa acolo adevarate baze militare ultrasecrete.
In acele baze militare serviciile secrete americane au realizat experimente infioratoare pe subiecti umani impreuna cu acele entitati extraterestre. Intre timp, americanii au observat ca extraterestrii nu le oferea deloc tehnologie extraterestra avansata ci anumite surogate cu toate ca rapirile erau mult mai numeroase decat s-au convenit in intelegere.
Din acel motiv SUA a intrerupt total colaborarea cu acele entitati extraterestre pentru ca mai apoi sa dezvolte un program spatial ultrasofisticat capabil sa doboare obiecte spatiale extraterestre. Acest program a fost suprapus peste programul militar al SUA, denumit Razboiul Stelelor, care avea ca scop apararea spatiului american contra unui bombardament atomic, pentru ca in acest fel populatia sa nu devina suspicioasa cu privire la sumele imense care erau permanent sustrase din bugetul SUA.
Povestea asta a devenit, intre timp, un adevarat mit dar si credinta in randul conspirationistilor din intreaga lume. Adevarat este, ca cei doi care au scos la iveala aceste informatii dau dovada de o mare credibilitate.
Dar povestea pare sa fie cusuta cu ata alba - nu inteleg de ce extraterestrii au avut nevoie de aprobarea guvernului american pentru a face experimente pe oameni. Doar daca aceste specii ar fi fost cu totul altele decat acea specie care a creat si manipulat rasa umana de-a lungul istoriei.
In acest fel se poate explica de ce SUA continua sa dezvolte sisteme extrem de sofisticate in a combate "traficul aerian neconventional". Cumva asistam la un adevarat razboi intre mai multe specii?
Nu pot sa ma pronunt in acest caz datorita gradului mare de dezinformare care exista printre asa-zisele dezvaluiri extraterestre. Sa nu uitam ca nivelul de dezinformare, cu privire la extraterestri, este atat de mare incat documentele secrete care pot ajunge in mainile unora pot contine adevarate povesti inventate.

sursa: http://www.efemeride.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu