duminică, 22 septembrie 2013

Top Secret - Gaura de vierme pe Luna descoperita de Apollo 17

gaura de vierme pe luna 400x225O fotografie extrem de bizara, de pe Luna, a starnit imaginatia conspirationistilor din intreaga lume. Fotografia a fost facuta in cadrul misiunii Apollo 17 si prezinta ceea ce cercetatorii considera o anomalie. O anomalie care, avand in vedere secretizarea la maxim a acestor programe spatiale tinde sa tulbure si mai tare apele si asa "necurate" a programelor spatiale derulate de SUA.
Imaginea, facuta publica de curand, prezinta un cerc imens de culoare albastra. Fotografia a fost supusa investigatiilor, specialistii cazand de acord ca fotografia prezinta o anomalie destul de importanta.
Imediat dupa publicarea fotografiei au aparut si primele teorii legate de aceasta. Una dintre teorii prezinta aceasta anomalie ca fiind o gaura de vierme interdimensionala, similara cu cea din celebrul serial Stargate.
Pentru cine nu stie, gaurile de vierme sunt solutii teoretice pentru  ecuatii ale teoriei generale a relativitatii, care descrie spatiul si timpul. Prin intermediul unei gauri de vierme o nava spatiala poate calatori instant in orice punct din Univers.
Exista o mie de teorii cu privire la anumite gauri de vierme create pe Pamant, de rase extraterestre, dar nu am sa le mai enumar, pentru ca nu merita, peste 90% din ele sunt doar inventii si teorii de doi bani.
Gaurile de vierme sau portalurile sunt de fapt, conform lui Nassim Haramein, adevarate gauri negre care se regasesc pe scoarta fiecarei planete. Conform aceluiasi om de stiinta, gaurile de vierme de la noi de pe Pamant se regasesc in interiorul vulcanilor si in anumite zone extrem de energetice, precum zona piramidelor din Egipt, Triunghiul Bermudelor sau statul american New Mexico.
Daca o civilizatie a ajuns la un nivel tehnologic foarte avansat aceasta ar putea construi portaluri prin care sa trimita indivizi direct la locurile cu pricina, fara sa foloseasca nave spatiale, exact ca in filmul Stargate.
Desi pare ceva de neimaginat si demn de filmele SF, SUA ar fi putut intra in posesia unor asemenea tehnologii (sa nu uitam ca in trecut pe Pamant a existat o civilizatie extrem de avansata care, probabil ca, a ajuns si pe Luna).
De fapt programele Apollo au avut cu totul alt scop decat cel despre care ni s-a spus. Aceasta a si fost cauza pentru care SUA a falsificat aselenizarile.
SUA nu a trimis oameni in spatiu doar pentru a vedea ce este acolo (stiau de mult timp ce este acolo) ci pentru misiuni foarte importante. Iar rachetele care au decolat de pe Pamant nu cred ca au ajuns pe Luna. Mai mult ca sigur, au folosit alte vehicule, mult mai avansate, pentru a calatori pe satelitul nostru natural. Dar sa nu uitam ca SUA a falsificat si fotografiile facute de acestia pe Luna ceea ce ar explica anomalia descoperita pe poza - asa ca totul poate fi un fals grosolan care poate starni degeaba opinia publica.

Video YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=yd-c2xw1Swc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu