joi, 24 octombrie 2013

10 previziuni ale clarvazatoarei care a prezis cutremurele din Vrancea

Nu cred in previziuni. Cred ca fiecare dintre noi este capabil sa isi construiasca propriul viitor. Dar cateodata viitorul "construit" si prevazut de altcineva se intersecteaza cu al nostru. In acel moment putem spune ca cineva a profetit intamplarile prin care noi am trecut.
Clarvazatoarea Doina Ionel a intrat in atentia lumii dupa ce a reusit sa prezica cutremurele care au zguduit Vrancea acum cateva saptamani in urma. Aceasta a mai facut cateva preziviziuni. Oare cate s-au implinit sau cate se vor implini?

10. Guvernul Boc - "Vor muri foarte multi oameni, dar pana la urma guvernul Boc va cadea. Nici presedintele Traian Basescu nu-si va duce mandatul la bun sfarsit" -  A cazut guvernul Boc, prea multi oameni n-au murit, decat de moarte naturala sau de ciuda (cei din PDL). Traian Basescu pare sa reuseasca sa isi duca manadatul la bun sfarsit... sau poate cine stie.

9. Declansarea celui de-al treilea Razboi Mondial - "Deja a inceput in Orientul Mijlociu, insa dupa ce vor interveni trupele americane, va lua amploare. Va dura 20 de ani. Romania va fi, totusi, ferita, ea fiind o tara aleasa de Dumnezeu. Astfel ca la noi vor veni sa traiasca multi straini" - O gramada de "vanatori" tintesc prevestirea celui de-al treilea Razboi Mondial. Din fericire nimeni nu l-a nimerit. Ce e curios in toata treaba asta este ca toti prezicatorii sau toti cei care viseaza la al treilea Razboi Mondial (credeti-ma sunt multi care viseaza la un razboi nimicitor si nu glumesc cu asta) se plaseaza in afara lui fara a fi afectati de conflict. Asta probabil a determinat-o si pe profeta sa spuna ca Romania este aleasa de Dumnezeu.
Daca conducatorii nostri vor duce politica externa ca si pana acum sa stiti ca Dumnezeu nu o sa ne fereasca de nimic intr-un viitor posibil conflict major.

8. Un cutremur va lovi Romania pana la sfarsitul iernii in 2013-2014 - "Saptamana trecuta, joi, am primit informatii. Cutremurul va fi mare, va avea in jur de 7, 8 si se va intampla in perioada urmatoare, fie pana la sfarsitul anului, fie pana la primavara. Oricum, va fi iarna, intre orele 3 si 5 dimineata. Am vazut clar. E foarte aproape, il simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galati, Buzau si Bucuresti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova si va ajunge pana in Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri intregi din centrul capitalei vor cadea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca sa sperii lumea, ci ca sa o previn. Vestul tarii va fi protejat" - La fel ca in cazul celui de-al treilea Razboi Mondial sunt multi care "tanjesc" sa prezica un mare cutremur. Numai "extraordinarul medium" Carmen Harra si-a incercat norocul de cateva zeci de ori fara a nimeri nimic insa. Curios sunt, cum simte doamna Ionel cutremurul venind, are gaze cumva sau se baloneaza?  :))
Ideea e ca, oricum, in viitor, un cutremur mare ar putea lovi Romania iar cine se va nimeri sa profeteasca cat mai aproape cutremurul va fi considerat mare mediu si ghicitor.

7. Peste 10 ani William si Kate vor fi rege si regina - Nu am sa mai redau textul initial (nu ma dau in vant dupa mondenitati). Cred ca doamna Ionel a facut un calcul simplu - regina ajunge la 100 de ani, fiul ei Charles va imbatrani si se va retrage la tara in Transilvania, lasand palatul copiilor lui dar si tronul, satul de ani si de paparazzi care il vor urmari pana si pe wc.

6. Divortul Oanei Zavoranu este o regizare - Aceasta este cea mai importanta prezicere si cred ca va afecta cel mai mult Romania. Multi oameni vor muri, blocuri vor cadea si SUA va bombarda deodata Siria si Iranul. Atunci vom afla ca Oana Zavoranu ar fi avut o relatie cu vreun iranian care, mort sub daramaturi, ii va lasa o mostenire de cateva milioane de dolari. Astept cu nerabdare circul care va urma, la tv, dintre Oana Zavoranu si rudele indurate ale posibilului iranian indurerate, dar si doritoare de bani.5. Daca Madalina Manole divorta ar mai fi avut o sansa la viata - Posibil, doar daca divortul celor doi ar fi impiedicat traficul de furadan pe piata. Dar atunci ar fi existat alte otravuri.

4. Protestele din Piata Universitatii din 2012 - "Luna viitoare, vor avea loc revolte puternice. Nu vor izbucni in Bucuresti sau alt oras mare, ci dintr-o localitate neimportanta si, imediat va cuprinde intreaga tara. Revolutia din 1989 a fost nimic fata de ce urmeaza sa se intample" - Dupa cum vedeti valul revolutionar s-a extins... dar doar in imaginatia acestei doamne clarvazatoare. Ma gandesc ca atunci cand a profetit aceasta a fost "tulburvazatoare". Ceva, ceva, i-a distorsionat claritatea imaginii.

3. Cutremurul din 06.10.2013 - Clarvazatoarea a prezis ca seismul va avea loc intre orele 03:00 si 05:00 si a avut loc la ora 04:37. Pariu ca in profetie se regaseau blocuri cazute si multi morti, dar vad ca nu se regasesc in informatiile preluate de presa.

2. Hotiile - "Hotiile se vor tine lant" - Cred ca asta a fost cea mai grea profetie si ca a primit-o direct si in persoana de la Dumnezeu. Altfel nu cred ca ar fi putut prevedea acest lucru asa de clar.

1. Euro - "Euro va continua sa creasca, vom continua sa ducem o viata aflata sub imperiul crizei economice mondiale" - Atunci cand a primit previziunea cu hotiile cred ca Dumnezeu i-a inmanat special si aceasta ultima si importanta profetie. Vad ca ultimele profetii s-au intamplat. Iar eu gandesc ca aceste ultime profetii au fost si cele mai importante. De altfel cred ca nimeni nu se astepta ca euro sa creasca si ca poporul roman sa resimta criza in continuare.

sursa: http://www.caplimpede.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu