sâmbătă, 5 octombrie 2013

Apocalipsa dupa cometa ISON

Cometa ISON a pus pe jar o planeta intreaga. Zilele acestea zeci de stiri legate de acest subiect au inundat practic toata mass media.
Conform multor publicatii guvernul american chiar ar fi avertizat populatia sa se pregateasca de un eventual eveniment apocaliptic. Evenimentul apocaliptic nu ar fi rezultat din ciocnirea cometei cu Pamantul, cum poate va asteptati, ci prin producerea unei furtuni magnetice.
Celebra cometa ISON va ajunge in dreptul Pamantului pe data de 26 noiembrie anul acesta. Oamenii de stiinta iau in calcul faptul ca obiectul cosmic se va putea descompune astfel incat radiatiile solare s-ar putea transforma in adevarate furtuni electromagnetice.
O asemenea furtuna electromagnetica ar putea intrerupe sistemul de electricitate pe intreg globul pamantesc. Ceea ce pe plan economic ar reprezenta un dezastru. Stim doar ca de electricitate depinde toata economia noastra globala iar o pana imensa ar pune cruce pe tot sistemul nostru economic.
Pe seama acestei comete s-au facut o sumedenie de teorii. O teorie sustine ca ISON ar fi de fapt un imens OZN sau ca ar fi chiar planeta, buclucasa, Nibiru, cea profetita de sumerieni.
Vazand aceste stiri care au ca subiect central pe cometa ISON nu pot sa nu remarc faptul ca oamenii "nu pot vedea padurea de copaci".
Parerea mea este ca nu ISON va fi o problema (sunt sigur ca ISON va trece pe langa Pamant fara ca ceva apocaliptic sa se intample) ci faptul ca intr-un timp relativ scurt (doi sau trei ani) am fost vizitati de o sumedenie de comete. Acest fapt ne demonstreaza ca parcurgem o perioada extrem de importanta si de interesanta de altfel (in vechime se credea ca atunci cand cerul era brazdat de o cometa in lume intervenea o schimbare mareata). O perioada de cotitura in care umanitatea este practic inundata de energie (exploziile solare ne dau batai de cap, cutremurele care se tin lant si nu in ultimul rand suntem vizitati destul de des de comete si meteoriti, citeste http://dimline.blogspot.ro/2013/09/marea-translatie-de-ce-in-aceasta.html ).
Explozia de energie la care asistam este un moment maret, foarte pozitiv, dar care este umbrita de o mass media plina de stiri idioate si alarmante in acelasi timp.
Tot ceea ce se intampla, in acest moment, ar trebui sa ne bucure si nu sa ne alarmeze. Suntem contemporanii unei schimbari majore. In aceasta perioada totul se schimba iar Universul comunica cu noi si ne trimite permanent mesaje - cosmice sau terestre. Iar daca cometa ISON va opri cu adevarat electricitatea - asta e, ne vom descurca si fara electricitate ceva timp (desi ma indoiesc puternic de acest lucru).
Inainte de mai construi teorii alarmante care sa dezvolte teama ar trebui sa fim fericiti si sa traim momentul -  care este unul fascinant.

P.S. - Apropo, a trecut 1 octombrie si inca Pamantul nu a fost distrus. Planeta Marte mai are de asteptat... citeste si http://dimline.blogspot.ro/2013/09/profetiile-oamenilor-bolnavi.html .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu