joi, 10 octombrie 2013

Descoperire extraterestra de exceptie

"NICIODATĂ nu s-a mai găsit pe Pământ aşa ceva!". Descoperire ULUITOARE făcută de cercetători în Egipt (VIDEO)Egiptul este "casa" descoperirilor arheologice. De la piramide gigantice extrem de complexe si de precis construite la mumii bizare asemanatoare extraterestrilor cenusii si animale mumificate extrem de bizare, toate misterele par sa isi fi gasit locul in fascinantul Egipt.
O descoperire importanta a fost facuta in aceasta perioada. Un cristal negru, misterios, in forma de scarabeu ce apartinea faraonului Tutankamon a fost gasit ziele astea. Cristalul este facut din sticla de siliciu galbena rezultata din urma unei explozii extraterestre.
Cristalul negru pare sa fie un fragment dintr-o cometa care a patruns in atmosfera terestra cu foarte mult timp in urma.  Fragmentul de cristal reprezinta "prima dovada a unei comete care patrunde in atmosfera Pamantului si explodeaza, provocand o ploaie de foc ce a distrus totul in calea sa. Daca o comparam cu meteoritii... acestia din urma contin doar aproximativ 3% carbon, iar acest cristal contine 65% carbon", precizeaza Agerpres.
Conform cercetatorilor de la Universitatea din Witwatersrand, analizele chimice i-au condus pe experti la concluzia clara ca este vorba despre "primul specimen cunoscut de nucleu al unei comete".

sursa: http://jurnalul.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu