marți, 29 octombrie 2013

Descoperire - Poze cu sufletul care paraseste corpul prezentate de un savant rus... Video

sufletSubiectul vietii de dupa moarte reprezinta o mare provocare pentru cercetatorii din ziua de azi. Multi dintre cercetatori resping aceasta idee, dar unii o accepta si se angajeaza in cercetari asidue pentru a deslusi misterul energiei umane care ne animeaza pe noi toti, numita suflet.
Un savant rus a pus in aplicare o modalitatea inedita de a capta imagini cu sufletul uman. Konstantin Korotkov, caci despre el este vorba, a utilizat o camera bioelectrografica care foloseste metoda vizualizarii descarcarii de gaze.
Korotkov, director la Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg, sustine ca a fotografiat o persoana chiar in momentul mortii si ca a reusit sa surprinda in imagini sufletul cum iese din trup.
Pentru a reusi acest lucru savantul a folosit metoda similara cu cea a fotografiei Kirilian (http://stirileprotv.ro/techschool/fotografia-kirlian-o-tehnica-la-limita-dintre-stiinta-si-paranormal-imaginea-aurei-energetice.html ) care arata "energia vitala" a corpului uman.
Studiile prezinta sufletul cu culoarea albastra care paraseste treptat corpul muribundului. Prima data sufletul paraseste capul pentru ca mai apoi sa paraseasca inima. Curios este faptul ca in cazul persoanelor care mor de moarte violenta sufletul se reintoarce in corp dupa cateva zile, din cauza "unui surplus de energie" care nu a fost folosit.
Metoda folosita de savantul rus este utilizata si in tratarea unor boli grave precum cancerul si poate fi folosita si pentru diagnosticarea diferitelor boli si dezechilibre biofizice.
Dupa parerea mea savantul rus nu a reusit sa fotografieze sufletul. Eu cred ca sufletul detine corpul si nu corpul detine sufletul. Sufletul este constiinta cosmica prin care Universul se exprima.
Savantul rus a reusit sa fotografieze corpul astral. Un corp energetic care paraseste corpul grosier si care reprezinta un fel de "amprenta" a fiecarui individ ca parte integranta a  constiintei cosmice.
Dar reusita acestuia este un mare pas inainte in a intelege pe deplin procesul de schimbare vibrationala pe care noi o numim moarte.

sursa: http://stirileprotv.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu