luni, 28 octombrie 2013

Enigma OZN-urilor "latine" Chupas

Asezata in centrul Americii de Sud, Brazilia este faimoasa pentru plajele pe care le detine, pentru statiunile de lux, fotbalul sau dar si pentru fenomenele bizare care au loc permanent pe acest taram de poveste.
Inainte de a trece la subiect vreau sa spun ca Brazilia este asezata intr-o zona extrem de sensibila a planetei noastre. Zona care, inaintea venirii europenilor a apartinut vechilor incasi. O zona in care fenomenul OZN are o amploare, putem zice, istorica.
Inca din cele mai vechi timpuri, obiectele neindentificate se regasesc printre luptatori, conducatori dar si printre popoarele native.
Odata cu trecerea timpului aparitiile OZN nu au incetat, ele continuand (chiar intensificandu-si aparitiile in ultimii ani) sa starneasca valva in randul populatiei braziliene.
OZN-urile braziliene au ceva care le face unice in lume. Sunt mai mici, metalice, scotand un sunet asemanator cu cel al unui frigider si se numesc Chupas. Cele mai multe Chupas au fost vazute in estul Brazilei. In acea zona nivelul de viata al localnicilor este mai scazut. Astfel ca, pentru a supravietui, localnicii se duc la vanatoare de caprioare.
In incercarea loc de a vana, localnicii apuca sa observe obiecte Chupas printre copaci, acestea parca supraveghindu-i. Cand erau observate obiectele emiteau o lumina alba, stralucitoare.
Spre deosebire de OZN-urile traditionale, care sunt inofensive, obiectele Chupas au tendinta de a vana, practic, oamenii. Au existat multe cazuri in Brazilia in care a fost reportata violenta acestor obiecte bizare.
Unii localnici au murit ca urmare a violentei acestor obiecte. S-a incercat impuscarea acestor Chupas dar fara nici-un efect.
Violenta acestor obiecte este inexplicabila dar este cat se poate de reala. Asta a si fost motivul pentru care am decis sa discut despre acest subiect la mine pe blog. Curios este faptul ca aceste obiecte nu au prea aparut prin alte zone. Asa ca violenta acestor obiecte nu a mai fost "exprimata" ptrin alte zone.
Acest mister a "aprins" imaginatia multor ufologi care cauta sa desluseasca motivele care stau la baza acestei violente inexplicabile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu