sâmbătă, 19 octombrie 2013

Guvernele ne pregatesc pentru venirea extraterestrilor?

Intotdeauna am considerat ca guvernele ascund date si chiar dovezi concludente despre existenta altor rase extraterestre. Dar ce ne facem cu declasificarile aparute parca in fiecare an?
Anual, fiecare tara isi declasifica dosarele secrete care cuprind observatii OZN, rapiri extraterestre cat si fenomene paranormale observate pe teritoriul acelor tari. Acesta clasificari desi par neconcludente au totusi rolul de a ne transmite un mesaj - fenomenul OZN este real.
Este clar ca guvernele declasifica doar mici secrete si alea partiale, dar faptul ca face acest lucru ne starneste curiozitatea la extrem.
Filmele in care apar extraterestrii sunt din ce in ce mai multe. Din pacate aceste filme prezinta niste extraterestri malefici intretinand astfel sentimentul nostru de teama in legatura cu aceste entitati, inca necunoscute pentru noi.
Cel mai curios fapt il reprezinta filmele documentare despre extrateresti. Nimeni nu se intreaba cum de marile corporatii mass-media pun la dispozitie timp de emisie pentru productii gen Ancient Aliens sau Vanatorii de OZN-uri unde sunt prezentate dovezi extraordinare despre contactele extraterestre cu civilizatia umana in decursul istoriei sau in prezent.
Acest ultim fapt este pentru mine foarte important si ma face sa imi pun o mie de intrebari. De ce se intampla asa?
Nu v-ati intrebat deloc de ce asemenea filme documentare se regasesc pe grila de programe ale unor canale detinute de marile corporatii si controlate de Oculta Mondiala? Ei bine eu m-am intrebat de nenumarate ori si tot eu am gasit si raspunsul care este in vazul tuturor.
Oculta Mondiala vrea sa ne invete cu prezenta extraterestrilor. In acelasi timp acestia doresc sa ne intretina in continuare frica de acestia, prin filmele artistice horror ce au ca subiecte interactiunea cu aceste fiinte, dar in acelasi timp doresc ca noi sa cunoastem si aspecte ascunse, pana in acest moment, ale istoriei noastre.
Unul dintre motivele care au determinat Oculta Mondiala sa ne prezinte aceste aspecte ascunse ale realitatii il reprezinta faptul ca nu au controlul asupra fenomenului OZN, care de o bucata de timp pare sa se intensifice.
Fenomenul OZN este din ce in ce mai intens iar intalnirile de gradul trei sunt tot mai multe si la o scara din ce in ce mai mare, iar guvernele nu pot ascunde acest fapt.
Oculta Mondiala este cea care face legea in aceasta realitate dar tot ea este controlata de alte entitati pe care noi le-am considera extraterestre si care, probabil, ni se vor dezvalui in viitorul destul de apropiat. Ar fi absurd sa ne gandim ca entitatile care ne conduc vor permite altora sa intretina un contact de masa inaintea lor, dar cine stie, realitatea este mereu surprinzatoare.
Constatam, deci ca subiectul extraterestrilor incepe sa ia amploare in acest moment prin intermediul mass-mediei si acest fapt nu ne face decat sa credem ca in acest moment suntem familiarizati si cu alte entitati in afara de cele de pe Pamant, dar in acelasi timp suntem si avertizati sa ne ferim de alte entitati care doresc sa ne contacteze.
Viitorul ne va lamuri.

2 comentarii:

  1. Esti pe o buna lungime de unda , asa este , chiar vor intensifica "teroarea" , sti de ce ? Pt. ca Isus va reveni insa inainte de asta Satana va reusi sa pacaleasca pe multi cu minuni si aratari din cer ( el misca si insufleteste Oculta Mondiala) !

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate scenariile SF care ne buimacesc in fiecare zi nu fac altceva decit sa 'asteptam cu bucurie" intoarcerea reptilienilor sau a annunakilor care sunt adapostiti sub pamint de mii de ani si care ne conduc cu niste tehnologii care te ar bulversa pe loc ( vezi aria51) si care (ma repet,scuze)vor face prapad in al treilea razboi mondial (vezi Apocalipsa).Din datele pe care le primesc in fiecare zi sau mai rar in functie de dispozitia mea de a asculta,din2017 toti diavolii din iad vor fi eliberati (in special in America,ptr ca au ingaduit ca antihristu sa vin la conducere-vorbesc de 2009)iIn rest Tatal Nostru cu mila.Profetul Mincinos.Multumesc Stiu ca nu mi vei publica parerea.Oricum mersi.Tatal nostru sa te aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere