joi, 3 octombrie 2013

Iezuitii - Conducatorii "negri" ai Pamantului

Despre iezuiti s-au scris multe, s-au facut filme si s-au dezbatut mult aceasta problema. Iezuitii au reprezentat intotdeauna "baioneta de fier" a Bisericii Catolice.
Cu ajutorul iezuitilor Biserica Catolica s-a putut infiltra in majoritatea razboaielor care au avut loc pe aceasta planeta. Iezuitii au penetrat securitatea multor state utilizand tehnici nu tocmai demne de ceea ce Biserica Catolica promoveaza.
Scriitorul american Eric Jon Phelps si-a dedicat intreaga viata cercetarii acestei parti "neortodoxe" a catolicismului numita iezuiti. In cartea sa "Asasinii Vaticanului", ce a fost scoasa la inceputul anilor 2000, Eric propune o ipoteza halucinanta. El sustine ca presedintele american J.F. Kenedy a fost ucis la ordinul iezuitilor.
In cartea sa, Eric ni-l prezinta pe papa Francisc ca fiind un "papa negru", fost iezuit, care a cucerit si ultimul "bastion" in rolul sau de a manipula si conduce intreaga omenire.
Conform lui Eric, Adolfo Nicolas, un spaniol de 76 de ani, este liderul iezuitilor. "E dictatorul absolut. Atunci cand el vorbeste, supusii lui asculta. El conduce acum lumea. El e seful papei de la Vatican si va forma un guvern mondial" sustine Eric.
Eric sustine ca are documente care atesta faptul ca iezuitii au fost implicati in bombardarea atomica a Japoniei.
Tot Eric mai spune ca: "Iezuitii nu uita, in cazul in care nu le dai atentie. Si apoi se razbuna intr-un mod... istoric".
Conform teoriei conspiratiei dezvoltata de Eric Jon Phelps, iezuitii stau la baza crearii celebrei agentii de spionaj CIA. In sprijinul acestei teorii vine si istoricul american James Parton care spune ca: "CIA, agentia centrala americana, a fost creata de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez".
Aceasta teorie nu este una noua. Dar nu este completa. Este adevarat ca Biserica Catolica are o influenta extraordinara, prin intermediul iezuitilor, controland o buna parte din deciziile ce se iau la nivel mondial. Dar ordinul iezuitilor este doar o piesa din adevaratul "puzzle" care formeaza intreaga "panza de paianjen" in care omenirea este prinsa de secole.
Tot ce este la vedere, precum iezuitii sau Oculta Mondiala reprezentata de marile familii de origine evreiasca sunt doar o mica parte din adevarata conducere. Restul sta in intuneric.

sursa: http://cultural.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu