marți, 8 octombrie 2013

In viitor vom intalni viata extraterestra... trasa la imprimanta

Craig Venter susține că vom ajunge să scoatem extratereștri la imprimantăNe este greu sa ne inchipuim cum e sa tragi la imprimanta forme de viata dar cercetatorul Craig Venter spune ca acest lucru este posibil si ca va deveni realitate intr-un timp relativ scurt.
Acesta prezice ca omenirea va ajunge pe planeta Marte si va detine tehnologia de a scoate la imprimanta organisme simple, cu ajutorul unor variante biologice a imprimantelor 3D, scrie.dailystar.co.uk .
Craig Venter pune la incercare imaginatia oamenilor spunand ca omenirea va trimite roboti in spatiu pentru a colecta mostre ADN care ulterior vor fi create pe Terra cu ajutorul unor imprimante 3D biologice. Cercetatorul si echipa sa au reusit, in 2010, sa creeze prima forma de viata sintetica.
Revenind la realitate, guvernele marilor puteri detin tehnologii care fac ca declaratiile acestui om de stiinta sa para doar o joaca de copii. Tehnologia detinuta in secret este cu mult mai sofisticata si cu mult mai socanta decat am crede.
Tehnologia prezentata de acest om de stiinta este doar ceea ce ni se va arata peste cativa ani. Prin aceste declaratii, practic, se pregateste terenul pentru dezvaluirea acestor tehnologii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu