vineri, 25 octombrie 2013

Japonezii au construit un tun spatial menit sa distruga un asteroid... sa fie asa? - Video

Japonezii au construit un TUN SPAŢIAL menit să arunce în aer un asteroid 479Agentia de Explorare Aerospatiala Japoneza a anuntat ca cercetatorii japonezi au testat cu succes un tun spatial care va ajuta la distrugerea unui asteroid inainte ca acesta sa atinga Pamantul. Arma va fi testata in viitorul apropiat pentru a aduna date suplimentare despre compozitia asteroidului 1999JU3, care nu pot fi obtinute printr-o simpla scanare.
Arma spatiala va fi montata pe vehiculul Hayabusa-2 si va fi plasata pe suprafata asteroidului. Conform cercetatorilor japonezi, arma va produce un impact kinetic in urma detonarii unui material explozibil.
Bombardamentul va fi facut prin telecomanda, inainte ca vehiculul spatial sa ajunga pe partea opusa a asteroidului, acolo unde se presupune ca explozia nu va afecta serios obiectul spatial.
Evenimentul exploziv este programat sa aiba loc la mijlocul anului 2018, iar probele vor fi aduse pe Pamant la finele lui 2020.
Nu pot sa nu ma abtin sa nu fac putina teorie a conspiratiei pe aceasta stire. Stiu ca de obicei un program spatial derulat de marile puteri ale lumii au un scop diferit de cel prezentat in presa. Asemenea arme, precum cea prezentata de Agentia Aerospatiala Japoneza au fost gandite de acum multi ani in urma si mai mult ca sigur au fost si construite.
Daca este asa cum gandesc eu, acest program are un cu totul alt scop. Un scop la care oamenii nici nu indraznesc sa se gandeasca. Realitatea a fost tot timpul astfel - cei de la putere ne-au dat o varianta care de fapt se dovedea, mai apoi, sa fie de fapt o masca sub care acestia realizau lucruri la care oamenii de rand nu aveam acces. Sau poate ma insel.

sursa: http://www.antena3.ro


Un comentariu:

  1. S-a lansat Psihoo - singura retea de socializare psi din Romania. Inscrie-te si tu acum GRATUIT!

    http://psihoo.ro

    RăspundețiȘtergere