duminică, 27 octombrie 2013

Mister - Ce s-a descoperit, de fapt, sub piramidele din Egipt

Piramidele - constructii extraordinare, imense, avand la origine o tehnologie extrem de complexa si de avansata. Aceste constructii sunt dovezile clare ale unei super-civilizatii care a existat cu multi ani in urma pe Pamant.
Recent, guvernul egiptean a demarat un program secret de dezgolire a subsolului Marii Piramide din Gizeh. Ce s-a descoperit acolo a fost secret, nimic nu a "transpirat".
Coincidenta sau nu, dupa demararea acelui vast proiect de dezgropare a secretelor de sub Marea Piramida, s-a starnit un val imens de proteste care s-a extins mult in timp si care a culminat cu demiterea fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak. De fapt, nici in acest moment, protestele nu s-au calmat cu adevarat. "Focul" din inimile protestatarilor inca nu s-a stins, riscurile unor proteste de amploare fiind inca destul de mari.
Nu stiu sigur daca, in toata aceasta perioada, proiectul a continuat, cert este ca interesul fata de secretele de sub piramide nu s-a stins. Astfel se face ca pasionatii de conspiratii, folosindu-se de aplicatia Google Earth au descoperit ca in dreptul piramidelor din Egipt, pe cealalta parte a Pamantului se afla niste obeliscuri uriase si un megalit localizat tocmai pe fundul Oceanului Pacific.
La baza acestor obeliscuri se poate observa o gaura uriasa, ce pare a fi o intrare ce duce spre fundul Pamantului. Cei care au facut aceste descoperiri spun ca acest tunel ar strabate miezul Terrei.
Coordonatele de pe Google Earth ale acestei descoperiri sunt 32°30’07.74″ S 149°52’46.51″ W.
Intotdeauna am crezut ca Pamantul contine cateva "gauri negre" principale care pot reprezenta anumite 
"pasaje" catre alte universuri paralele sau extraterestre si sunt sigur ca aceste portaluri au fost "marcate" de vechile civilizatii prin constructii gigantice care sa reprezinte adevarate mesaje catre viitor.
Cred ca descoperirea acestor pasaje, de catre omenire (nu ma refer la guverne, ele cunosc acele pasaje si fac tot posibilul ca ele sa ramana necunoscute) va reprezenta una din cele mai importante descoperiri facute vreodata.

sursa: http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu