luni, 14 octombrie 2013

Oculta Mondiala in actiune... Edward Snowden declara - "Este vorba de un fel de retea vasta prin care se supravegheaza populatii intregi" / Video

Exilat in Rusia, Edward Snowden face dezvaluiri extrem de importante. Intr-o interventie video fostul consultant al serviciilor de informatii americane avertizeaza populatia in legatura cu pericolele impotriva democratiei, relateaza AFP.
"Este vorba de un fel de retea vasta prin care se supravegheaza populatii intregi. In intreaga lume, oamenii realizeaza ca aceste programe nu ne dau mai multa siguranta, ci ne slabesc economia si tara, ne limiteaza libertatea de exprimare, de a gandi, a trai si a fi creativ, de a avea relatii, de a ne asocia liber",  a declarat Edward Snowden. Acesta a mai subliniat faptul ca: "Daca nu putem intelege politicile si programele guvernelor noastre, nu le putem aproba".
Inregistrarea video a fost difuzata in noaptea de vineri spre sambata pe WikiLeaks, celebrul site care a scos la iveala o multime de lucruri necurate pe care serviciile secrete si guvernele americane le-au facut de-a lungul a mai multor decenii.
Ca o confirmare a credibilitatii sale, joi, patru fosti agenti ai serviciilor secrete americane i-au acordat lui Snowden un premiu pentru "integritatea sa in activitatea de colectare de informatii".
Faptul ca fosti agenti precum Snowden fac asemenea dezvaluiri face ca adevarul sa iasa la iveala si sa sparga "bariera" secretomaniei care dainuie de foarte mult timp.

sursa: http://www.evz.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu