duminică, 20 octombrie 2013

Oculta Mondiala a inceput genocidul in SUA

In timp ce la tv suntem asaltati de perspectivele unor razboaie in Iran, Siria sau Coreea de Nord adevaratul genocid se face pe tacute.
In SUA, tara tuturor posibilitatilor, 5,2 milioane de americani vor ramane fara asistenta medicala, dupa ce 26 de state au respins extinderea programelor de asigurare medicala pentru saraci cu bani furnizati sub planul de reforma a sanatatii Obamacare.
Cele mai afectate state americane vor fi  Alabama, Lousiana, Mississippi si South Carolina. Aceste state au esuat in a-si asigura acoperirea serviciilor de sanatate pentru cel putin o treime din adultii neasigurati, arata un raport al Kaiser Commission referitor la Medicaid.
Numai in Texas peste un milion de oameni vor ramane fara asigurarea medicala ce inainte era oferita de programul de protectie Obamacare, iar in Florida 773.890 de persoane nu vor mai avea acces la servicii medicale specializate in timp ce economia SUA tinde sa isi restranga in permanenta locurile de munca.
"In statele care si-au extins programele Medicaid, milioane de adulti vor putea obtine asigurarea asistentei medicale potrivit legii. Cu toate acestea, cum multe state au ales sa nu implementeze extinderea Medicaid, milioane de adulti vor ramane in afara programului Obamacare si vor continua sa aiba limitari in privinta serviciilor de sanatate", ne informeaza un raport emis de o comisie afiliata Fundatiei Familiei Kaiser.
Astfel, prin respingerea extinderii Medicaid in cele 26 de state s-a creat un deficit a acopeririii asistentei medicale.
Desi stirea nu a creat prea multa valva in SUA sau in lume, problema asigurarilor medicale din America este extrem de importanta. Fara asigurare medicala, in SUA, mori cu zile fara ca nimeni sa se uite la tine.
Ce e si mai important este ca aceste state sunt si printre cele mai sarace state ale SUA asa ca mortalitatea si asa mare a zonei se va mari si mai mult. In acest mod SUA isi va selecta in permanenta locuitorii declansand, practic, pe tacute, un adevarat genocid la care nimeni nu o sa fie raspunzator.
Un asemenea lucru se va intampla si la noi in tara, cat de curand. Deja cei care elibereaza asigurarile medicale de stat isi fac de cap, sfidand legile tarii, obligand oamenii sa plateasca contributia la asigurarea medicala chiar daca acestia nu au beneficiat de asigurare medicala in tot acest timp.
Asa se face ca atunci cand chiar iti trebuie o asigurare medicala sa fii obligat sa platesti sume de bani importante, din urma, fara sa fi consumat macar o pastila subventionata de stat.
Daca vom permite acest fapt, in viitor vom fi obligati sa platim sume destul de mari de bani pentru a beneficia de un sistem medical, "de doi bani". Sume pe care nu o sa le putem onora in conditiile in care cresterea economica nu va avea o evolutie anuala prea mare (daca cresterea economica nu va depasi 5% din PIB cresterea nivelului de trai va fi nula) iar taxele si facturile vor creste anual.
De fapt chiar in acest moment se moare pe capete la noi in tara, situatie ignorata total de autoritati dar si de noi oamenii afectati de masurile abuzive ale Ministerului Sanatatii, iar situatia se va inrautati daca nu vom face nimic.

P.S. La noi in tara scaderea populatiei este in grafic. In viitor populatia Romaniei va scadea sub 18 milioane de oameni.

sursa: http://www.capital.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu