duminică, 6 octombrie 2013

Oficial - In Galati a fost activata o veche falie continentala

Galatiul a devenit punctul fierbinte al Romaniei in aceste ultime zile. Cutremurele produse in Galati par sa nu se linisteasca si sa creeze panica in continuare printre localnici. In zona au fost montate statii seismice pentru a identifica cauzele care duc la producerea acestor cutremure.
Conform cercetatorilor cauza seismelor din Galati a fost gasita. "S-a reactivat o falie care este situata in apropiere de localitatea Izvoarele si care a mai dat cutremure. Dar acum este o activare iesita putin din comun, din tipar. Nu putem opri acest fenomen si s-ar putea ca evenimentele sa mai dureze cateva zile. In mod normal, dupa activitatea intensa de pana acum, ar trebui sa ne aflam in zona descrescatoare a activitatii seismice", a declarat Grigore Adrian, specialist la Institutul National de Fizica a Pamantului (INFP).
Intotdeauna am crezut ca zona sudica a Moldovei are ceva special. In acea zona s-au intamplat o gramada de fenomene asa-zise paranormale si acolo cutremurele isi au practic "casa". Vulcanii noroiosi din judetul Buzau pare sa confirme ca zona este "vie" (zona respectiva acopera o arie destul de larga cuprinzand o mare parte a judetelor Vrancea, Galati, Buzau si Braila).
Seismologii afirma cu totii la unison ca in zona sudica a Moldovei se afla o "intersectie a faliilor continentale" care prin contacte directe intre ele produc seisme. Le dau dreptate seismologilor dar ei vad doar partea de suprafata a problemei.
Universul este plin de energie si Pamantul la fel. Pamantul este plin de zone energetice in care fluxul de energie este mai mare si care are rolul de a interconecta Pamantul de Univers. La nivel de materie zonele energetice se gasesc in general la conexiunea dintre falii dar la nivel cuantic acele zone sunt adevarate vortexuri.
Un asemenea vortex se gaseste la noi in tara in zona de sud a Moldovei si se interconecteaza cu mai multe zone energetice din tara precum Muntii Bugeci, Ceahlaul, Padurea Hoia Baciu sau Insula Serpilor (exista mai multe zone energetice, una aflandu-se in Campia de Vest a Romaniei, dar pe care nu le voi mai enumera in acest material). Impreuna aceste zone formeaza un adevarat "copac al vietii" in spatiul carpato-danubiano-pontic si care ne conecteaza cu alte zone similare de pe tot globul.
In acest moment Pamantul primeste o "infuzie de energie" prin "venele sale energetice" facandu-l sa tremure. Aceasta infuzie pare sa starneasca zonele delicate ale Pamantului nostru si sa ne sperie putin.
Poate gresesc, poate nu, cert este ca in aceste momente trebuie sa fim controlati si sa privim partea buna a acestor probleme - totul are un scop Divin, nimic nu e intamplator.

P.S. Azi a avut loc un cutremur destul de marisor. L-ati simtit? Conform oamenilor de stiinta cutremurul de azi a fost produsul faliei din Vrancea si nu a celei din Galati si a avut ca rol echilibrarea seismica a zonei - linistind astfel zona de la Izvoarele. Sunt curios ce va urma.

sursa: http://www.antena3.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu