miercuri, 23 octombrie 2013

Top Secret - Fenomen OZN, confirmat in Romania

Buzau - este o zona speciala cand vorbim de fenomenul OZN de la noi din tara. De fapt, sudul Moldovei este o zona destul de interesanta. Cum am mai mentionat si in alte articole, Galatiul, Vrancea si Buzaul reprezinta niste repere importante in ufologia romaneasca care, insa, nu au atras atentia cercetatorilor de la noi din tara.
Revenind la subiect, anul 1992 a fost unul destul de special pentru aviatia romana. Noua militari de la Baza Militara Boboc, aflati la bordul a trei elicoptere au fost urmariti de un OZN timp de cateva zeci de secunde.
"In acea noapte de pomina eram de serviciu la punctul de comanda al aerodromului din Buzau. La tub (ecran radar n.r.) era un capitan care cand a vazut pe ecran ca tinta se apropie foarte mult a venit si m-a chemat de urgenta. Acest obiect aparea diferit fata de elicopterele noastre, ca fiind mult mai mare", a declarat Marcel Smoleanu, vicepresedintele A.R.P.I.A., filiala Buzau, martor la evenimentul petrecut.
Fostul ofiter Doru Dragoi, sef de tura in acea noapte la punctul de comanda a declarat: "Dupa ce am vazut ca acel OZN era cat pe-aci sa se loveasca de elicopterele noastre, am informat conducatorul de zbor cu propunerea sa aducem aeronavele la sol. Initial, acesta a refuzat dar dupa ce a vorbit cu pilotii elicopterelor si s-a convins ca ceva e in neregula a fost de acord sa le aducem la aterizare".

sursa: http://www.realitatea.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu