duminică, 3 noiembrie 2013

Anunt socant in ziarul Pravda - Rusia a intrat in contact cu o civilizatie extraterestra

Un titlu soc am vazut pe multe dintre site-urile romanesti, azi dimineata. Conform celor de la Pravda.ru, Rusia ar fi intrat in contact cu o civilizatie extraterestra.
Niste jurnalisti de la aceasta publicatie au vorbit, cu mai multe luni in urma, cu un locotenent-general in rezerva, doctor si membru al Academiei de Stiinte Naturale, Alexey Savin. Acesta din urma a dezvaluit ca un grup de cercetatori a luat contact cu o civilizatie extraterestra in anii 80.
Se pare ca acest contact a fost facut prin intermediul unui program ultrasecret ce avea ca scop realizarea unui super-om cu capacitati extrasenzoriale.
In timpul acestui program s-a realizat si un contact fizic cu extraterestrii la care au participat sase indivizi dintre care doi au ajuns pe o nava extraterestra. Alexey Savin a declarat ca extraterestrii nu erau prea dornici sa imparta informatiile cu pamantenii. Singurul lucru asupra caruia au cazut de acord a fost colaborarea pentru tratarea bolilor.
"Civilizatia noastra este prea tanara pentru ca ei sa fie interesati de un dialog. Noi putem sa ne facem rau prin actiunile noastre prostesti, astfel ca ne pazesc" a declarat Savin.
Proiectul a fost dezactivat in anul 1993 dar interesul, fata de acest tip de contact, a ramas in continuare foarte ridicat. "De curand, am incercat sa repetam experimentul si am reusit. Este important sa continuam sa vorbim cu extraterestrii mai ales in situatia in care suntem, cand conditiile meteo se schimba, iar apa de baut este tot mai putina" a mai spus Alexey Savin.
Sovieticii au realizat extrem de multe proiecte ce au avut ca scop contacte cu alte fiinte din univers. Pentru a reusi sa intre in contact cu extraterestrii, rusii au colaborat strans cu partenerii sai neoficiali, SUA, (oficiali erau dusmani) realizand o serie de experimente si de calatorii spatiale impreuna.
Trebuie sa spun ca aceasta stire nu este noua. Stirea in cauza a putut sa fie gasita pe unele site-uri inca de acum un an si ceva in urma (cititi aceasta stire scrisa pe blogul meu la inceputul acestui an http://dimline.blogspot.ro/2013/02/dosarele-x-rusii-au-realizat-contactul.html ) . Ce este curios e faptul ca un ziar atat de mare (si atat de controlat de guvernul rus) cum este Pravda indrazneste sa prezinte aceasta stire.
Faptul acesta ma face sa cred ca totul a fost premeditat. La inceput stirea a fost lansata neoficial prin intermediul unor publicatii mai mici pentru ca mai apoi unul din ziarele centrale sa o faca publica si sa ii ofere o mai mare credibilitate.
La aceasta stire, facuta publica acum mai mult timp, s-a adaugat si declaratia "accidentala", facuta de fostul presedinta rus Dimitri Medvedev anul trecut (http://dimline.blogspot.ro/2012/12/socant-dimitri-medvedev-recunoaste.html).
Aceste stiri nu sunt accidentale si au rolul de a ne invata cu prezenta extraterestra din jurul nostru. Asta inseamna ca un contact de gradul III de anvergura, nu este chiar departe. Lucrurile sunt in pregatire.

sursa: http://www.realitatea.net

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2013/07/dosarele-x-din-rusia-exista-baze.html

Un comentariu:

  1. ideea este ca suntem o specie foarte periculoasa si nu neaparat prea tanara.
    daca noi ne facem rau semenilor oare ce putem sa facem altora?

    RăspundețiȘtergere