luni, 25 noiembrie 2013

Cometa ISON prevestita de mesajele extraterestre din lanurile de grau?

O ipoteza bizara a aparut pe net in ultimele zile. Aceasta noua ipoteza are la baza conexiunea dintre cometa ISON si cercurile din lanurile de grau. Formele par sa indice celebra cometa si par sa ne trimita un mesaj, pana acum necunoscut.
Pozele par sa faca conexiunea dintre cercuri si cometa asa ca lucrurile devin interesante. Ne trimit oare extraterestrii mesaje cu privire la ISON? Ar putea fi, aceasta cometa, un obiect ceresc periculos?
Eu, personal, nu cred ca ISON este periculoasa pentru Pamant si umanitate, dar, cred ca aceasta cometa, cat si celelalte care au trecut pe langa planeta noastra, au avut un scop. Iar daca aceasta cometa ar reprezenta ceva important probabil ca extraterestrii ar impartasi aceste informatii cu noi toti (cred ca Universul comunica cu noi prin intermediul cercurilor din lanurile de grau care ar putea fi facute de niste entitati foarte evoluate). Aceste cercuri din lanurile de grau ar putea fi chiar acele informatii.
In vechime cometele prevesteau anumite schimbari. Ma gandesc ca si aceste comete au acest rol. Doar nimic nu e accidental si totul are un scop precis intr-un Univers viu si constient de El Insusi.

P.S. Trebuie sa recunosc ca nu sunt sigur ca aceste cercuri din lanurile de grau au legatura cu cometa ISON. La cate teorii si ipoteze apar pe internet, ne putem insela destul de usor.

sursa: http://turnul.blogspot.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu