miercuri, 6 noiembrie 2013

"Corpul nostru se vindeca singur" - Terapia Bowen

Suntem obisnuiti ca atunci cand ne imbolnavim sa luam o gramada de pastile in speranta ca ne vom vindeca. Din tot acest proces pe care il repetam de fiecare data cand ne imbolnavim ceea ce este pozitiv si chiar ne ajuta este faptul ca avem speranta ca ne vom videca prin ingerarea acelor pastile.
Speranta si gandirea pozitiva este singurul factor care ajuta corpul uman in a se vindeca si nu pastilele care, in mare parte, nu au nici-un efect pozitiv asupra corpului.
In urma cu 60 de ani, un australian, pe nume Tom Bowen, a conceput o terapie manuala care ajuta corpul sa isi reia procesul de vindecare, care de multe ori se gaseste intr-o stare latenta.
Desi nu a avut pregatire de specialitate in medicina umana, Tom Bowen si-a deschis un cabinet privat, la sfarsitul anilor '50. Prin cabinetul acestuia au trecute peste 13.000 de pacienti, fiecare venind cu cate una sau mai multe boli la activ.
Cei care au studiat metoda de tratament aplicata de Tom, au declarat ca acesta trata cam 14 pacienti pe ora, in medie fiecarui aplicand doua sau maxim trei sedinte, dupa care acestia se insanatoseau.
La noi in tara, aceasta terapie este pusa in aplicare de hunedoreanul Adrian Sava, care practica acest tip de medicina alternativa din 2006.
"Modul in care se executa respectivele miscari este unic. Nu seamana nici cu presopunctura, nici cu reflexoterapia, nici cu nimic altceva. Este o miscare de tip Bowen prin care sa zicem ca un muschi este presat, dupa care acesta se elibereaza, iar eliberarea produce o vibratie fizica, care apoi se manifesta pe efect energetic, inclusiv electric, in corp".
"Nicio terapie nu vindeca. Este timpul ca lumea sa stie asta. Terapia faciliteaza procesul de vindecare. Procesul de vindecare este mult mai mult decat o atingere a unui terapeut pe corpul unui pacient. Suntem atat de bine facuti, incat corpul nostru se vindeca singur. Nu trebuie decat sa activezi acest mecanism de vindecare", a declarat Adrian Sava.
Aceasta terapie este una extraordinara si nu numai prin rezultatele ei medicale de exceptie ci si prin mesajul pe care ni-l transmite aceste vindecari - CORPUL SE VINDECA SINGUR, NOI DOAR TREBUIE SA II FACILITAM CALEA SPRE VINDECARE, IAR ACEASTA IMPLICA FACTORII EMOTIONALI, CREDINTA IN VINDECARE, GANDIREA POZITIVA DAR SI TERAPIA PE CARE TI-O ALEGI ATUNCI CAND DORESTI SA TE VINDECI.

sursa: http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu