sâmbătă, 23 noiembrie 2013

De ce apar super eroi in filme? - Hollywood-ul ne pregateste pentru noua treapta evolutiva?

Nu pot sa nu remarc faptul ca filmele cu super eroi s-au inmultit simtitor. Indivizi care mai de care, mai speciali, si mai "paranormali" ce manipuleaza realitatea intr-o forma cat mai ampla, ne inunda, practic, televizoarele, de ceva timp.
"The Avengers", "X Man", "Thor", "Superman", "The Tomorrow People", "Agents of S.H.I.E.L.D", "Touch" astea sunt doar cateva exemple care ma fac sa ma intreb de ce se "bate fierul" in continuu pe acest gen de filme.
In mai toate aceste filme eroii reprezinta o "specie" aparte de oameni, mutanti sau nu ce reprezinta nivelul urmator al evolutiei umane. Ei apar ca fiind in conflict cu guvernul sau cateodata ca fiind aliati. Au puteri incredibile si sunt capabili sa manipuleze realitatea.
Sunt folositi de guvern sau de diferite agentii guvernamentale sau private. Pot descoperi coduri divine si pot afla scopul vietii.
Cum am mai aratat si in alte materiale de ale mele ( cititi http://dimline.blogspot.ro/2013/11/marea-translatie-exploziile-solare-si.html ) exploziile solare au rolul de a stimula productia de DMT la nivelul creierului si de a ne modifica ADN-ul.
Astfel, specia umana va trece la nu alt nivel al existentei. Acest lucru este cunoscut de guvernele noastre care incearca sa ne obisnuiasca cu aceasta idee, dar in felul lor. Spun acest fapt deoarece guvernele ne prezinta adevarul distorsionat si presarat cu foarte multa violenta.
Asa cum ii sta bine Hollywood-ului, filmele cu super eroi au la baza un conflict care trebuie aplanat si castigat de acestia. Conflictul in sine are rolul de a ne arata ca viitoarea treapta evolutiva nu ne va aduce unitatea ci ne va dezbina mai mult decat suntem in prezent, asa cum se face cu prezenta extraterestrilor pe micul ecran.
Totul e manipulare, bazata pe realitate si care are ca scop mentinerea noastra intr-o continua stare conflictuala, pentru a fi mai usor manipulati. Adevarat este ca guvernele se misca rapid si "ataca" din timp subiectul viitoarei etape evolutive umane.
"Baietii sunt rapizi" si doar constientizarea completa a problemei de catre noi va combate acest ultim bastion al egoului si al dezbinarii.

Un comentariu:

  1. Ai..?, dar AVATAR ce a fost?Cica tot o manipulare francmasonica...Bine intentionata totusi dupa umila mea parere...
    Pericolul pentru manipulatori nu sint budistii sau crestinii ei pot fi invinsi in majoritate (numai la Athos si in Tibet mai e speranta) si mai sint cei VECHI, MAI VECHI DECIT CREDE MAREA MAJORITATE. In Americi i-au cam omorit,ramin Africa si Asia sa pastreze legatura cu pamintul si cu adevarul . Omar Khayyam:am venit ca ploaia si-o sa plecam ca vintul...De ce nu invers...o fi stiut el ceva ceva ,nu numai pentru rima...Adevaratii puternici au fost demult prin meditatie si natura, acum sint mutanti nereusiti, sint artificiali si nesanatosi. Cei creati in laboratoarele americane sau rusesti sint copii mici in fata CELORLALTI. E bine ca nici nu se stiu unii cu altii dar vom vedea ca va iesi la urma.

    RăspundețiȘtergere