vineri, 8 noiembrie 2013

Este cometa ISON, steaua albastra din profetia indienilor Hopi?

Ultimele teorii ale conspiratiei asta afirma. Conspiratorii se bazeaza pe profetiile sacre ale tribului indian Hopi. Conform tribului Hopi, inainte de focul purificarii (banuiesc ca la focul Soarelui se gandeau - exploziile solar, ... pentru a va face o idee cam la ce ma gandesc eu cu privire la influenta Soarelui asupra noastra cititi... http://dimline.blogspot.ro/2013/11/marea-translatie-exploziile-solare-si.html ) vor fi 9 noua semne care il vor preceda.

Primul semn: "Ni se spune de venirea omului cu pielea alba, omul care seamana cu Pahana, dar nu traieste ca Pahana. Acesta va lua pamanturi care nu sunt ale sale si isi va lovi dusmanul cu fulgerul". Aparitia oamenilor albi si faptul ca acestia le vor fura terenurile sacre ale indienilor si ii vor ucide pe multi dintre acestia - prin "fulgerele" armelor lor.

Al doilea semn: "Pamanturile noastre vor vedea venirea rotilor care se invart". Odata cu venirea omului alb vor ajunge pe terenurile Hopi carele ce folosesc roti sau putem sa ne gandim la fel de bine si la trenuri sau, de ce nu, masini.

Al treilea semn: "O bestie ciudata semanand unui bivol, insa cu coarne mari si lungi, va invada pamantul intr-un numar mare". Cirezile de longhorn aduse de omul alb.

Al patrulea semn: "Pamantul va fi traversat de serpi de fier". Caile ferate.

Al cincilea semn: "O panza de paianjen uriasa va acoperi aproape intreg pamantul". Electricitatea, cablurile de telefonie si internet.

Al saselea semn: "Pamantul va fi strabatut de rauri de piatra care se reflecta in soare". Drumurile si autostrazile actuale.

Al saptelea semn: "Omenirea va auzi de mari ca vor deveni negre. Multe vietuitoare care populeaza apele vor muri din aceasta cauza". Este vorba de poluarea masiva a oceanelor prin deversarea de petrol.

Al optulea semn: "Veti vedea multi tineri care poarta parul lung, precum cei din triburile Hopi, venind si alturandu-se triburilor noastre pentru a ne invata intelepciunea si calea". Miscarea hipiota a anilor '60.

Al noualea semn: "Veti auzi de un loc in ceruri, deasupra pamantului, care se va prabusi intr-un tumult si zgomot puternic. Va aparea atunci o stea albastra. Foarte curand dupa asta, ceremoniile si ritualurile Hopi vor inceta". Locul din ceruri ar putea fi statia Mir care s-a prabusit sau Statia Spatiala Internationala care inca mai activeaza.

In ceea ce priveste steaua albastra, se pare ca ea va fi cometa ISON care va deveni un fel de "vestitor" al purificarii.
Desi nu cred in profetii (cred ca oricine poate profeti un eveniment sau mai multe doar daca imaginea sa mentala despre viitor s-ar putea intersecta vibrational cu imaginile noastre mentale, despre viitor, ca si constiinta globala, sa nu uitam ca fiecare dintre noi ne putem profeti propriul viitor), indienii Hopi au putut sa isi intersecteze viziunea despre viitor cu imaginile pe care noi, ca umanitate, le-am construit.
Focul purificarii profetit de indienii Hopi este, mai mult ca sigur, reprezentat de exploziile solare iar cometa ISON  ar putea fi o cometa care sa prevesteasca cu adevarat noua era care sta sa vina.

sursa: http://comet2012.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu