miercuri, 20 noiembrie 2013

Extraterestrii din Tibet si conexiunea nazista

Tibetul ne-a surescitat din totdeauna imaginatia. Calugarii tibetani care meditau in scorburi de stanca, singuri, timp de mai multi ani la rand sau chiar toata viata precum si budismul, o religie sau o stiinta sacra (asa cum a denumit-o chiar Dalai Lama) au starnit curiozitatea intregii lumi.
Ocuparea Tibetului de catre comunistii chinezi nu a facut decat sa starneasca si mai mult atentia internationala in legatura cu acest popor misterios.
Poporul tibetan a avut un trecut la fel de controversat (sau poate mai controversat) ca si existenta sa din prezent. Trecutul tibetan este profund marcat de civilizatia tribului Dropa. O civilizatie, care, pare sa fi avut o origine cosmica.
O expeditie derulata in Muntii Baian Kara Ula a descoperit o populatie uimitoare. O populatie alcatuita din membri ce nu depaseau inaltimea de 1.20 si care prezentau un craniu imens. Fiinte slabe, firave cu oasele delicate, cu un craniu imens si avand orbite foarte mari, tribul de la Dropa forma o comunitate de circa 3000 de persoane. Dupa ce au fost supuse datarii cu Carbon 14, a fost descoperit faptul ca vechimea lor era de 12.000 de ani.
La cativa kilometri, de asezarile lor, au fost descoperite cateva grote uriase. Conform traditiei, aceste grote erau sacre si nimeni nu intrase in ele de mii de ani.
Cercetatorii au descoperit in aceste grote fiinte umanoide cu capul protejat de casti sferice. In grote au mai fost descoperite fresci ce reprezentau pozitia Soarelui si a catorva zeci de stele cu exactitate uimitoare. Frescele mai prezentau un desen uimitor si anume o escadrila de mici nave aeriene ce se apropiau in zbor oblic de muntii terestri. In interiorul grotelor a fost gasit un disc, asemanator LP-urilor din ziua de azi. Continuand sapaturile au mai fost gasite inca 716 discuri de granit (splendit executate) ce ascundeau un continut bogat de metale (40% cobalt, 8% aluminiu).Discurile prezentau inscriptii, total necunoscute, pe amandoua partile. Profesorul chinez Tsum-Um-Nui a reusit performanta de a traduce toate textele. Decodificarea acestor inscriptii a durat circa 20 de ani. Pe langa aceasta a mai fost descoperit si faptul ca acele discuri aveau o vibratie pe o frecventa inalta ceea ce a concluzionat ca ele au fost supuse la o tensiune foarte inalta. Desi guvernul chinez a interzis total deconspirarea acestor informatii, profesorul chinez, Tsum-Um-Nui a facut publica descoperirea declarand totodata faptul ca triburile Dropa si Ham sunt reprezentantii unei civilizatii extraterestre care au fost nevoite sa ramana pe Terra, decazand de-a lungul timpurilor atat ca nivel de civilizatie, cat si fiziologic.
Deraind de la aceasta poveste, nu pot sa nu remarc faptul ca nazistii au avut o puternica inclinatie fata de Tibet. Acestia si-au trimis o adevarat echipa de cercetatori pe aceste meleaguri gata sa asimileze cat mai multe informatii despre civilizatiile din zona. 
In Tibet, nazistii si-au plasat radiotransmitatoare si si-au facut tabere permanente. Au actionat ca si cum indigenii ar fi reprezentat cheia cuceririi lumii. Au scotocit fiecare "coltisor al tarii" si au intrat in contact cu obiceiurile si modul de gandire mistic al populatiei din zona. 
Academicianul Theodore Illion a plecat in Tibet unde reuseste sa intre intr-o grupare de calugari care traiau sub pamant, intr-un sistem de galerii. Calugarii i-au spus ca ei controleaza toata lumea prin proiectia astrala si telepatie. Dupa ce i-a fost servita supa cu carne de om la cina, acesta a refuzat si a plecat direct spre Germania unde si-a informat Fuhrerul de cele descoperite in Tibet. Imediat Hitler a demarat o ampla misiune de cercetare a zonei. Misiune care a ajuns si in zona Dropa. Aici, desi nu au descoperit grota sacra, au gasit multe informatii, considerate a fi extrem de pretioase pentru Germania. In aceeasi perioada Germania nazista deruleaza un proiect tehnologic extrem de important si de avansat pentru acea perioada (acel proiect era avansat si pentru perioada de azi) in care incepe dezvoltarea unor aparate ce foloseau antigravitatia - celebrele OZN-uri naziste. 
Desi se avanseaza ideea ca nazistii au avut acces si la documentele lui Nikolas Tesla (documente ce vizau constructia unor nave in forma de disc) se pare ca "excursia" facuta de acestia in Tibet a fost hotaratoare in ceea ce priveste constructia OZN-urilor naziste. In afara de tehnologia, pe care se pare ca au preluat-o din informatiile gasite in Dropa dar si din alte zone din Tibet, nazistii au preluat si simbolistica indigena, exemplu fiind prezenta zvasticii pe drapelele germane. 
Dar nu numai nazistii au avut misiuni in Tibet. SUA si Marea Britanie si-au trimis si ele propriile lor misiuni, care au intrat, de multe ori, in conflic cu cele nemtesti. Filmul Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute prezinta un astfel de conflict care s-a derulat intre misiunile celor trei state. 
Multe legende au rolul de a ne confirma faptul ca Tibetul ar putea fi zona in care s-a stabilit o civilizatie extraterestra. Madame Blavatsky (considerata a fi cea mai mare ocultista a lumii) a adus la cunostinta faptul ca niste entitati asemanatoare extraterestrilor gri par sa isi aiba locasul in acea zona. 
Alte legende ne prezinta mai multe specii extraterestre ca avand baze subterane sau in zone muntoase greu accesibile, dar in afara de aceste relatari nu mai avem nimic. 
Cat despre extraterestrii gri, dovezile izbitoare din ultimii ani au rolul de a ne convinge ca zona respectiva a fost si este in continuare un taram bizar si extrem de interesant pentru guvernele din intreaga lume.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu