sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Fenomenele inexplicabile continua in localitatea galateana Izvoarele

Desi localnicii au sperat si s-au rugat (foarte multi izvorani au venit la moastele Sfintei Parascheva din Iasi si s-au rugat pentru incetarea cutremurelor si a celorlalte fenomene bizare) destul de intens pentru ca fenomenele ciudate care i-au dat peste cap sa inceteze, rugile lor par sa nu fi fost ascultate.
Fenomenele ciudate continua sa fie la ordinea zilei in localitatea Izvoarele din judetul Galati. Pe langa faptul ca seismele continua incet, incet sa le macine nervii, alte fenomene par sa duca aceasta situatie la paroxism.
In fantinile satenilor din Izvorani a aparut un nou fenomen bizar - apa calda. Se pare ca acest fenomen a fost urmat imediat de altul, la fel de ciudat dar si daunator in acelasi timp - le mor pasarile in curte.
"Iesea abur, asa si era aproape de fript, cum se spune... Nu ca era calda, era fierbinte. De-a fript-o pe o fata care era acolo, tinea piciorul pe bidon si spunea ca a infirbantat-o, si cand a pus degetul, era chiar fierbinte", au declarat batranii satului.
Oamenii din sat considera ca exista o legatura intre apa fierbinte din fantani si faptul ca la unii oameni le-a murit pasarile din curte. "I-au murit aproape toate pasarile, mai are vreo cateva. S-au uscat pur si simplu, nu au zacut, nu lasa aripi in jos. Tot din cauza apei, normal ca din cauza apei", a mai declarat o localnica.
In urma acestor probleme, autoritatile au autorizat o echipa de oameni pentru a lua probe de apa de la locul cu pricina.
Desi s-a speculat indelung pe acest subiect, eu tot nu cred ca fenomenele bizare din localitatea Izvorani sunt produse de extragerea gazului de sist. Imi mentin propria mea teorie si anume ca in aceasta zona, exista un flux energetic important (un vortex energetic) care in timp, va duce la formarea unei zone vulcanice (intr-un timp foarte indelungat, milioane de ani sau chiar mai mult).
Fluxul energetic din aceasta zona va mai produce, in schimb, fenomene destul de bizare si de suparatoare pentru localnicii acelei localitati, asta si datorita faptului ca nici ei si nici cercetatorii nu inteleg, pe deplin, fenomenul.

sursa: http://www.bzi.ro

mai cititi: http://dimline.blogspot.ro/2013/09/fenomene-inexplicabile-in-galati.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/09/ce-se-intampla-in-galati-un-cutremur-de.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/10/emil-strainu-exploatarea-gazelor-de.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/10/oficial-in-galati-fost-activata-o-veche.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/10/cutremurele-din-galati-au-caracter-unic.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/10/top-secret-fenomen-ozn-confirmat-in.html
              http://dimline.blogspot.ro/2013/10/seismele-din-galati-au-cauze-naturale.html
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu