miercuri, 27 noiembrie 2013

Ipoteza socanta - Ceausescu a fost ucis de Iliescu la comanda Moscovei

O ipoteza socanta, pentru multi dintre noi, a aparut mai nou pe internet. Conform acestei noi teorii Ceausescu a fost ucis de Iliescu la comanda Moscovei iar executia a fost trucata.
Aceasta ipoteza ne prezinta un Ion Iliescu total necunoscut noua. Avand nume diferit, Ion Marcel Ilici Iliescu si avand radacini straine, fostul conducator al Romaniei pare sa fi fost un adevarat "candidat manciurian". "Un candidat manciurian" care s-a infiltrat in interiorul aparatului de stat roman.
Nu am sa va mai dau detalii (daca doriti sa lecturati materialul dupa care m-am inspirat cititi aici: http://cultural.bzi.ro/teorie-soc-iliescu-l-a-ucis-pe-ceausescu-la-ordinul-moscovei-executia-a-fost-trucata-7277 ) fiindca detaliile le consider pe jumatate false.
Este adevarat ca legaturile fostului presedinte al Romaniei cu Moscova au fost destul de tari dar trebuie sa vedem lucrurile mai aprofundat.
Ceausescu a subminat marile fonduri mondiale mafiote care imprumutau bani si care imprumuta si in prezent statele lumii, folosindu-se de santaje comerciale, asa ca a trebuit sa fie eliminat complet (Ceausescu a incercat sa faca din Romania un stat "camatar" precum marile state si fonduri mondiale). Un alt motiv pentru care Ceausescu a trebuit sa fie eliminat a fost si faptul ca experimentul comunist (consider ca blocul comunist a fost un adevarat experiment menit de a observa comportamentul oamenilor intr-o societate lipsita de drepturi) luase sfarsit iar acesta nu dorea sa paraseasca fotoliul de lider comunist.
Moscova a produs lovitura de stat numita revolutie? Da, si nu numai Moscova. Au fost implicate si SUA dar si serviciile secrete maghiare. Lovitura de stat a fost produsul unei stranse colaborari interstatale ce a fost pusa la cale de Oculta Mondiala.
In ziua loviturii de stat Ceausescu a fost imediat capturat. Nu cred ca a mai apucat sa fuga, fiindca totul a fost foarte bine calculat. Executia a avut loc tot in acea zi sau, cel tarziu, a doua zi. Totul a fost un fals foarte prost regizat de "comunistii revolutionari" care au ajuns la putere, dar naivitatea romanilor, care in acele momente era la cote maxime (si care din pacate este la fel si in ziua de azi) a trecut cu vederea toate neregulile si explicatiile puierile oferite de autoritati in acel moment si care au dus la uciderea lui Ceausescu.
Stim cu totii, azi, ca armata romana a fost sabotata din interior si practic soldatii s-au macelarit singuri in speranta de a ucide teroristii care erau inexistenti. Totul a fost o diversiune pusa la cale tot de oamenii politici de la putere care nu au ezitat sa ucida cu sange rece pentru a acapara puterea... doar nu apasau ei pe tragaci.
Bineinteles ca Romania a fost, imediat, pradata de noul regim instalat si introdusa in randul tarilor controlate direct de oculta. Ce a urmat, stim cu totii, asa ca nu am sa mai continui.
Ma bucur ca asemenea stiri apar in mass media. Romanii merita sa stie adevarul pentru a scapa odata de naivitatea prelungita in care se afla. Desteapta-te romane!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu