marți, 5 noiembrie 2013

Marea Translatie - Exploziile solare si stimularea moleculei spiritului


Episodul 13
In ultimele sapte zile au fost inregistrate numai putin de 28 de eruptii solare. Ce mai, Soarele pare sa isi faca de cap.
Specialistii spun ca ceea ce se intampla cu Soarele in acest moment nu e ceva neobisnuit, e de fapt doar sfarsitul unui ciclu de maximum 11 ani. Dar de data asta Soarele pare mai activ ca niciodata in ceea ce priveste exploziile solare.
In nicio alta perioada de varf Soarele nu a fost atat de activ cum este in acest moment. Fenomenul ciclizarii etapelor solare a fost descoperit in anul 1843 si de atunci cei care il privesc permanent au observat ca Soarele prezinta niste cicluri care se desfasoara pe intervalul a 11 ani sau mai putin.
Ultimul ciclu a fost, insa, mai violent decat s-ar fi asteptat oamenii de stiinta. De data asta chiar s-a pus problema ca exploziile solare ar putea cauza probleme de natura tehnica tehnologiei existente.
In acest moment ne aflam in punctul culminant al activitatii solare. Numai in ultimele sapte zile au fost inregistrate patru explozii solare de categoria X - nivelul maxim pe scara intensitatii eruptiilor si 24 de explozii de catorie M (intensitate medie).
Chiar administratia americana a emis mai multe avertismente in ceea ce priveste perturbarea comunicatiilor radio in ultimele zile.
Dupa o perioada de acalmie, care a durat cateva luni, Soarele s-a reactivat mai puternic ca niciodata. In timpul exploziilor solare au fost observate dejectii imense de masa coronara, imense explozii magnetice la nivelul coroanei solare care proiecteaza in spatiu plasma ionizata cu o viteza de sute de kilometri pe secunda.
Dar ce efect au aceste radiatii asupra corpului omenesc. Efectul este unul major. La nivel de ADN se produc schimbari mari. Sa nu uitam ca suntem creati din energie iar radiatiile solare sunt energie pura.
Nu vom discuta de schimbarea noastra corporala sau chiar de ordin spiritual intr-un timp relativ scurt. Dar schimbarea exista si isi va face efectul intr-un timp relativ lung - depinde insa de fiecare individ in parte.
Cantitatea imensa de energie ne afecteaza creierul si anume productia de molecule DMT. Aceste molecule sunt responsabile cu productia de efecte halucinogene asupra organismului nostru.
Lumea stiintifica le spune efecte halucinogene pentru ca inca nu intelege pe deplin procesul care are la baza acestor imagini pe care mintea umana le creaza, fiind supusa de o cantitate mai mare de molecule DMT.
Am observat ca exista tendinta de a duce la extrema schimbarea pe care aceste unde energetice o au asupra organismului uman. Din punctul meu de vedere schimbarea nu poate fi chiar radicala, astfel incat imediat dupa trecerea acestor explozii, noi sa trecem in alta dimensiune, cum am mai citit in alte articole.
Schimbarea este treptata, desi mai accelerata ca de obicei si va avea efect in timp (spun asta deoarece in toata istoria umana schimbarile au fost treptate, nimic nu s-a schimbat peste noapte). Noile modificari genetice le vom transmite generatiei urmatoare si care se vor accentua.
Dupa cum stim, Homo Sapiens a suferit o mutatie, brusca, care l-a facut sa devina mai inteligent si mai adaptabil la conditiile de viata. Dar acea mutatie nu s-a petrecut intr-o zi, o saptamana, o luna sau un an ci in cateva mii de ani. Acei cativa mii de ani, pe plan istoric, a fost ceva brusc, deoarece pana in acel moment omul nu a mai avut parte de o asemena schimbare intr-un timp atat de scurt (unii sustin ca a fost o mutatie genetica provocata de o interventie extraterestra - posibil, dar acea mutatie s-a observat in timp si nu in cateva zile sau ani).
In acest moment suntem martorii unei asemenea mutatii, care, in timp, va schimba total omul. Iar aceasta schimbare are la baza o accelerare a productiei de DMT care, odata transmisa generatiilor viitoare, va provoca ceea ce se numeste Marea Translatie.
In timp, celulele corporale vor produce mai mult DMT si vor forta creierul sa gandeasca si sa reactioneze avand la baza un stimul nou. Un stimul nou care va modifica, treptat, realitatea in care traim si va da posibilitate individului sa acceseze mai usor anumite trairi christice.
Nu exclud ipoteza ca unii indivizi sa treaca la un nivel de existenta total nou intr-o singura zi, dar per total, ca specie, vom urma un drum mai lin. Un drum incetinit de gandurile noastre negative dar si de dogmele mostenite de-a lungul vietii.
Astfel se face ca Soarele, care sta la baza existentei noastra, reprezinta si principalul factor al Evolutiei Noastre Spirituale. Restul depinde de noi.

sursa: http://www.descopera.ro

 citit si http://dimline.blogspot.ro/2013/06/marea-translatie-doua-venire.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-schimbarea-economica.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-trecerea-la-o-vibratie.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-dominarea-viitorului.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/07/marea-translatie-convorbirea-globala.html 
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-planul-ascuns-al.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-trebuie-sa-citesti-asta.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatiei-penetrarea-zidurilor.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-atingerea-cuantica-si.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/08/marea-translatie-schimbarea-relatiilor.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/09/marea-translatie-de-ce-in-aceasta.html
          http://dimline.blogspot.ro/2013/09/marea-translatie-razboiul-energiei.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu