vineri, 15 noiembrie 2013

Misteriosul "Triunghi al Bermudelor" din Romania

Ultimele luni au adus in atentia lumii o zona total trecuta cu vederea de noi toti si anume satul Izvoarele. Desi acea comuna a fost in prim planul mass mediei, sa stiti ca, de fapt, localitatea respectiva este parte a unui spatiu mult mai vast care se deosebeste de restul teritoriului romanesc.
Zona cu pricina cuprinde cateva judete: Vrancea, Galati, Buzau si partea de nord a Brailei. In aceasta zona fenomenele paranormale sunt mai dese si mai intense decat in cealalta parte a teritoriului romanesc.
Cu totii stim ca Vrancea este "mama" cutremurelor si ca Buzaul ne prezinta niste vulcani in miniatura, dar trecem cu vederea ceea ce face ca aceste fenomene sa existe.
Cercetatorii au studiat aceste fenomene si au gasit niste explicatii destul de logice pentru gandirea lor limitata de partea materiala grosiera. Dupa acestia, zona respectiva este una de "tampon" in care se intalnesc mai multe falii intercontinentale si dau "cap in cap".
Este o teorie cat se poate de logica dar total incompleta. Neluand in seama faptul ca Pamantul nostru este energie care "curge" si formeaza legaturi cu Universul prin "porti energetice", nu poti explica pe deplin cauzele acelor fenomene.
Daca te gandesti ca totul este interconectat, atunci insemna ca si Pamantul nostru este interconectat de Univers dar si de alte "pamanturi" existente. Atunci, inseamna ca reteaua energetica a Pamantului nostru prezinta anumite conexiuni in diferite zone geografice. Conexiuni care se manifesta prin diferite fenomene la nivelul solului dar si al atmosferei.
Una din aceste conexiuni se gaseste la noi in Romania, la un stadiu de inceput. Si cum fenomenele ciudate nu pot lipsi din aceasta zona putem nota faptul ca teritoriul respectiv este destul de activ in ceea ce priveste fenomenul ufologic.
1bozioruNu numai OZN-urile fac ca aceasta zona sa fie una speciala ci si un fenomen destul de ciudat care se manifesta in comuna Bozioru din judetul Buzau.
Aceasta comuna este recunoscuta pentru cerul ei straniu ce se manifesta, in special, in zona Complexului schiturilor rupestre. In acea zona cerul este de o claritate extrema, ce prezinta nuanate intense si foarte interesante.
Cercetarile derulate la fata locului au evaluat in masuratori sticlirile cerului la 23.000 de grade Kelvin, in timp ce un cer complet senin "normal" ajunge la 6.000 de grade Kelvin. In acest spatiu au fost raportate mai multe disparitii stranii - oamenii au disparut pur si simplu, facandu-se pur si simplu nevazuti in fata celor care ii insoteau. O parte a celor care au disparut s-au trezit in zone total necunoscute sau pur si simplu au disparut total fara a se mai intoarce.
Aparatele electronice au probleme "cand ajung" in acea zona iar acoperirea semnalelor telefoniei mobile este de multe ori problematica. Spatiul prezinta si cateva izvoare radioactive, anomalii magnetice dar si existenta asa-ziselor ape vii.
In afara de comuna Bozioru sau Izvoarele, acest taram ascunde multe taine care sunt trecute cu vederea de oamenii din zona (daca acele fenomene ii deranjeaza atunci ele suscita la maxim atentia locuitorilor) dar si de cercetatorii de la noi din tara.
Nu am sa mai vorbesc de seisme (in mass media se exagereaza cu asta) fiindca stirile de la tv si nu numai au prezentat spatii prea largi pentru acest fenomen si am sa ma opresc aici in a prezenta ceea ce numesc eu adevaratul "Triunghi al Bermudelor" din Romania.
Bineinteles ca zone energetice mai gasim in Romania, interconectate cu zona respectiva si care prezinta fenomene asemanatoare. Daca doriti, puteti sa le vizitati, cred ca merita efortul.

cititi si:  http://dimline.blogspot.ro/2013/10/top-secret-fenomen-ozn-confirmat-in.html
            http://dimline.blogspot.ro/2013/10/seismele-din-galati-au-cauze-naturale.html
            http://dimline.blogspot.ro/2013/11/fenomenele-inexplicabile-continua-in.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu