vineri, 22 noiembrie 2013

Noua Ordine Mondiala - Cipuri implantate in creierele soldatilor

Guvernul SUA s-a hotarat sa investeasca 70 de milioane de dolari intr-un proiect ce presupune un mod total neconventional de tratare a bolilor neurologilor si psihice. Aceasta terapie se bazeaza pe implantarea de cipuri in creier.
Cipurile vor avea rolul de a monitoriza activitatea cerebrala a individului. Pentru inceput cei care vor "beneficia" de aceasta vor fi soldatii. Cipurile vor functiona asemenea unui pacemaker cardiac: vor stimula creierul, ajutandu-l sa functioneze normal. Proiectul ar trebui sa fie gata in 5 ani.
Nu am sa mai intru in detalii. Va inchipuiti probabil ca scopul acestui proiect nu are nicio legatura cu bolile neurologice si psihice. Bolile neurologice si psihice se vindeca din interior si nu cu ajutorul medicamentelor sau cipurilor.
Sub acest motiv Oculta Mondiala doreste sa duca la finalizare un proiect milenar - controlul pe deplin al umanitatii. Aceasta stire, putin vizibila in mass media, este mascata de circul din mass media. Circ creat prin scandaluri politice interne, externe si showbizz.
Nu vreau sa creez panica, dar este necesar sa fim constienti de realitatea in care traim si de pericolele care se ascund in spatele "bunelor intentii" ale guvernelor noastre. Fiti informati si constienti de tot ceea ce misca in lumea asta, nu adormiti.

sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/smart-nation/proiectul-sf-al-guvernului-american-de-ce-vrea-sa-implanteze-un-cip-in-creierul-soldatilor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu