duminică, 17 noiembrie 2013

Oamenii sunt nemuritori - Fizica cuantica ne demonstreaza asta

Despre Robert Lanza am mai scris pe acest blog. Este un om de stiinta care pare sa aiba menirea de a construi o punte intre spiritualitate si stiinta. O punte care, de altfel, este foarte necesara si care ne poate perezenta adevarata realitate in care traim.
Stirea respectiva a mai fost prezentata in presa, acum mai mult timp in urma. Dar faptul ca este prezenta din nou nu e rau. Oamenii invata doar cand repeta - este dovedit acest fapt. Deci e bine ca oamenii sa citeasca aceasta stire din nou si sa constientizeze adevarata lor natura - natura nemuririi.
Caci noi oamenii, precum zeii din vechime, suntem nemuritori. Astfel ne spune si Robert Lanza doar ca oamenii cred in moarte. Oamenii cred in moarte din cauza ca "au fost invatati sa moara".
Robert Lanza este cercetator in cadrul Universitatii de Medicina Wake Forest din Carolina de Nord. In opinia acestuia viata creeaza universul si nu invers. Pentru a demonstra acest fapt Robert ofera ca exemplu modul in care noi privim viata.
Conform acestuia, o persoana vede cerul ca fiind albastru pentru ca asa i se spune. Mintea noastra poate actiona ulterior, in cadrul unei modificari a acestei credinte pentru a schimba culoarea cerului. Astfel cerul, in functie de ceea ce credem noi, poate avea culoarea verde sau chiar rosie.
Acesta mai afirma ca timpul si spatiul sunt doar instrumente ale mintii umane. In sprijinul teoriei sale savantul se foloseste de experimentul celor doua fante, prezent in fizica cuantica si care demonstreaza ca oamenii pot schimba comportamentul unei particule prin simplul fapt ca se uita la ea. In acest mod se poate explica faptul ca lumea nu este reala ci este creeata de credintele noastre.
"Credem ca viata este rezultatul activitatii unui amestec de molecule. Traim pentru o scurta vreme, dupa care putrezim in pamant. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa", sustine Robert Lanza.
Aparitia unor oameni de stiinta precum Robert Lanza sau Nassim Haramein nu face decat sa schimbe radical regulile stiintifice si sa ne faca sa privim viata in alt mod. Asta ne dovedeste ca adevarul nu poate fi ascuns.

sursa: http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu