vineri, 1 noiembrie 2013

Oculta Mondiala in actiune - "Vrem sa pornim cel de-al Treilea Razboi Mondial"

"Am avut doua razboaie mondiale; il vrem pe al treilea impotriva celor care ne asasineaza poporul si care vor sa curga sange". Aceasta declaratie apartine liderului guvernului irakian Nouri al-Maliki si a fost facuta in fata publicului de la centrul de analiza Institute of Peace. Acesta a numit Al-Qaida si filialele sale drept un "virus" care aduce un "vant rau" in toata regiunea.
Liderul irakian a fost primit miercuri de vicepresedintele american Joe Biden care si-a reconfirmat "angajamentul" SUA fata de cauza dreapta a Irakului.
Declaratia liderului irakian imi da fiori daca ma gandesc ca nu "mintea sa" a formulat-o. Dupa cum cred ca va ganditi, liderul irakian este doar de forma in Irak. Adevaratii conducatori ai Irakului sunt americanii.
Cat despre Al-Qaida, aceasta a fost tot timpul sub aripa CIA, pentru ca mai apoi, dintr-o data, sa se intoarca impotriva SUA si sa darame cladirile WTC.
Povestea este cusuta cu ata alba, asa ca razboiul Americii cu Al-Qaida are rolul de a masca intentia SUA de a militariza intreaga lume sub auspiciile pericolului terorist mondial.
Acum, odata cu aceasta declaratie, nu pot spune decat ca Oculta Mondiala cauta acordul nostru tacit pentru a dezvolta acest conflict inchipuit pana la un nivel mult mai mare.
Astfel, SUA, se asigura ca o extindere a fortelor sale militare nu va fi condamnata de oameni... ca doar irakienii au vrut-o... nuuu?

sursa: http://www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu