luni, 18 noiembrie 2013

Profetii - Mitologia nordica anunta apocalipsa in mai putin de 100 de zile

vikingiIn ultimii ani fiecare zi pare a anunta o noua apocalipsa. Anul 2000, 2012, 2013 si acum 2014 par sa fie ani de hotar ai existentei umane. Din pacate pentru cei care tot anunta apocalipse, acestea par sa nu mai vina.
O noua apocalipsa este anuntata si de mitologia nordica. Apocalipsa sau Ragnarok-ul (denumirea data apocalipsei nordice) va incepe in data de 22 februarie 2014.
Inainte de Ragnarok vor exista trei ierni extrem de geroase. Pamantul si cerul vor fi pline de otrava, iar marile isi vor iesi din matca. Soarele si Luna vor fi inghitite de lupii Skoll si Hati iar Pamantul se va scufunda intr-un intuneric total. La finalul apocalipsei, Pamantul se va scufunda in mari iar dupa asta se va naste o lume imbelsugata.
Inceputul noii ere, vad ca este marcat in cam toate mitologiile. Acesti ani sunt vazuti sumbru (mitologiile au tendinta de a exagera efectele negative cauzate de schimbarea erelor) si sunt prezentati ca fiind total dezastruosi.
Dezastrele din mitologia nordica se prezinta la fel ca si caracteristicile acestui popor vechi si foarte violent. Dar nu numai acest popor vedea aceasta trecere ca pe ceva foarte negativ ci si multe din mitologii, la fel de inecate in violenta si negativitate precum aceasta.
Nu pot sa nu remarc faptul ca ultimii ani au fost ceva mai agitati in ceea ce priveste dezastrele naturale. Dar orice schimbare aduce cu ea si tulburari. Tulburari care vor trece si vor face loc viitoarei ere.

sursa: http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu