luni, 11 noiembrie 2013

Rusia someaza SUA sa recunoasca existenta extraterestrilor

Extraterestrii exista. Intr-un Univers inteligent si viu, prezenta altor entitati constiente in afara de oameni este cat se poate de logica. Problema se pune daca extraterestrii au ajuns pe Pamant si daca au ajuns cu cine au luat contact.
Daca e sa ne luam dupa o stire care tot circula de ceva vreme pe internet, se pare ca extraterestrii au luat contact cu liderii nostri si chiar colaboreaza cu acestia in diferite proiecte extrem de clasificate. Aceasta stire ne informeaza despre un raport al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) asupra primului ministru rus Medvedev la Forumul Economic Mondial (FEM) din aceasta saptamana.
In raport se specifica faptul ca Rusia il va avertiza pe presedintele Obama ca "a sosit timpul" pentru ca lumea sa stie adevarul despre extraterestri. Daca SUA nu va lua parte la acest anunt, Kremlinul va face acest anunt singur.
FEM este o organizatie non-profit din Elvetia, Cologny, Geneva. Aceasta se declara a fi o organizatie mondiala care militeaza pentru imbunatatirea lumii actuale prin angenarea liderilor de afaceri, din sfera politicului, din mediul academic si ai altor lideri ai societatii pentru a modela agendele globale, regionale si industriale de pe tot cuprinsul planetei.
Fara a mai intra in detalii cu privire la alte aspecte legate de organizatie, pot spune ca sunt putin sceptic cu privire la aceasta amenintare adresata SUA. Adevarat este ca Rusia a parut sa fie mai deschisa la subiectul extraterestrilor fata de SUA dar pana sa se ajunga la o amenintare directa la adresa Statelor Unite este drum lung.
Desi se speculeaza ca Rusia ar fi o puternica combatanta ai Ocultei Mondiale eu sunt sceptic si cu privire la aceasta idee. Nu cred ca exista vreo mare putere care sa le fi scapat acestor conducatori "negri" ai Pamantului.
Este interesant faptul ca se vrea o recunoastere a fenomenului OZN de ceva timp (cititi http://dimline.blogspot.ro/2013/10/guvernele-ne-pregatesc-pentru-venirea.html ), dar o recunoastere treptata, realizata mai intai prin intermediul mass-mediei.
Sarcina unei recunoasteri oficiale pare sa fie lasata Rusiei, care observ ca expune acest subiect pe titlurile celor mai mari ziare ( http://dimline.blogspot.ro/2013/11/anunt-socant-in-ziarul-pravda-rusia.html ) si pare sa scoata la iveala mari secrete, prin "neatentii programate" ( http://dimline.blogspot.ro/2012/12/socant-dimitri-medvedev-recunoaste.html ) expuse la tv.

sursa: http://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm
         http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7383Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu