sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Teorie halucinanta - "Oamenii nu sunt de pe Pamant, ei sunt aici la inchisoare"

Aparitia omului pe Pamant solicita la maxim intelectul multor cercetatori care nu ezita in a scoate pe banda rulanta tot felul de teorii care sa explice modalitatea prin care omul a ajuns sa stapaneasca globul pamantesc.
O teorie ciudata este prezentata de Dr. Ellis Silver care are rolul de a ne explica de ce oamenii au anumite probleme in a se adapta la realitatea de pe aceasta planeta. El ne spune ca specia umana a fost adusa pe Pamant ca pedeapsa pentru comportamentul sau violent.
In noua sa carte "Humans are not from Earth" , Dr. Ellis enumara o serie de probleme pe care omul le are si care sunt dobandite odata cu mutarea sa pe Pamant. "Se presupune ca desi omul este specia cea mai dezvoltata de pe aceasta planeta, dar este surprinzator de inadecvat adaptat si prost echipat pentru mediul de pe Pamant. Este afectat de lumina soarelui, are o aversiune puternica pentru produsele alimentare care apar in mod natural, iar rata bolilor cronice este ridicol de ridicata", a explicat Dr. Ellis.
O alta problema semnalata de savant este faptul ca "bebelusii sunt atat de mari incat este dificil pentru femei sa nasca, iar acest lucru poate produce moartea copilului si a mamei. Nicio alta specie nativa de pe planeta, nu are aceasta problema". Acest aspect este explicat prin faptul ca omul a evoluat intr-o specie cu o greutate mai mica (si durerile de spate sunt asociate tot cu acest fapt).
Ellis a observat si faptul ca omul nu este conceput sa fie expus la soare. Pielea omului nu rezista daca este expusa pe plaja mai mult de doua saptamani spre deosebire de alte animale precum soparlele, de exemplu.
In opinia savantului oamenii sunt mereu bolnavi deoarece ceasul nostru biologic ar fi setat pentru o zi de 25 de ore asa cum spun studiile stiintifice despre somn. Potrivit acestuia, neantherthalienii ar fi fost incrucisati cu alte specii, poate din Alpha Centauri, care este cel mai aproape de sistemul nostru solar.
Acesta a mai subliniat faptul ca multi oameni simt ca nu sunt de pe Pamant si nu se simt ca acasa pe aceasta planeta.
"Teza mea pune in dezbatere ipoteza ca omul nu a evoluat pe aceasta planeta, ci a fost transportat pe Pamant (ca Homo Sapiens a evoluat pe deplin) intre 60.000 si acum 200.000 de ani."
"Acest lucru sugereaza, pentru mine cel putin, ca omenirea a evoluat pe o alta planeta, si poate am fost adusi aici ca o specie foarte dezvoltata", a adaugat Dr. Ellis Silver.
Nu pot sa bag mana in foc pentru faptul ca am fost adusi pe aceasta planeta ca pedeapsa dar nu pot sa nu observa faptul ca aceste aspecte pe care savantul le pune pe foaie sunt foarte interesante si sunt doar cateva dintre ele. In realitate omul pare sa aiba mult mai multe probleme de adaptare la aceasta realitate. Probeleme pe care, celelalte vietuitoare, nu le au.
Sunt sigur ca evolutia noastra a fost afectata de anumite mutatii genetice ciudate care s-au petrecut intr-un timp istoric foarte scurt si care au facut ca omul sa devina mai inteligent si sa aiba forma pe care o are in prezent.
Aceste mutatii genetice nu au fost explicate pe deplin de mediul academic si raman in continuare la stadiul de mistere. In ceea ce priveste miturile si cartile vechi religioase, ele ne spun ca zeii ne-au manipulat constant genele pana am ajuns la forma actuala.
Desi aproape toti cercetatorii considera vechile mituri niste simple povesti inventate de popoare salbatice eu tind sa cred ca mult adevar se regaseste acolo. Un adevar care pare sa iasa putin cate putin afara.

sursa: http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu