sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Un celebru cosmonaut rus declara - Imaginile aselenizarilor americane au fost regizate... Video

Probabil ca aceasta ipoteza o cunoasteti deja. Exista teorii ale conspiratiei care aduc argumente extraordinar de logice si de concrete care au rolul de a demonta celebra realizare a americanilor - aselenizarea.
Cosmonautul rus Alexei Leonov a facut, recent, niste declaratii surprinzatoare. Acesta a declarat ca aselenizarile americanilor, prezentate publicului din intreaga lume, au fost false si au fost create de celebrul regizor hollywoodian Stanley Kubrick.
Aceasta teorie nu e noua iar cei care au pus-o pe "tapet" au adus dovezi convingatoare in sprijinirea acestei ipoteze. In 1975, la o conferinta de presa sustinuta in SUA Leonov a facut un comentariu extrem de bizar pentru acea perioada: "In Statele Unite, doresc sa vizitez Hollywood-ul, intrucat vreau sa fiu un star de film... Nu, nu vreau... Tom Stafford isi doreste asta". 
Alexei Leonov este primul om care a iesit in spatiul cosmic, in afara navetei spatiale (1965). Desi acesta crede ca imaginile prezentate publicului despre aselenizare sunt regizate, mai spune ca aselenizarile au fost cat se poate de reale.
Intotdeauna am crezut ca americanii chiar au ajuns pe Luna si nu numai. Aparatura extrem de sofisticata pe care o detin americanii, in secret, le permite acestora sa faca calatorii spatiale destul de lungi. Adevarat este ca aselenizarile prezentate publicului sunt false, realizate chiar de Stanley Kubrick.
Desi au stiut asta, rusii nu au indraznit niciodata sa combata falsele aselenizari prezentate de americani publicului. De ce oare? Un raspuns destul de convingator este ca URSS-ul de atunci a colaborat in toate misiunile spatiale importante cu SUA. Desi in fata publicului aceste doua tari se infruntau si chiar provocau razboaie serioase, in care si-au pierdut viata milioane de oameni, pe ascuns, acestea au fost partenere in programe ultrasecrete care au avut ca scop calatoriile spatiale si interdimensionale, zic eu.
Au ajuns pe Luna americanii, dar ce au gasit (cititi si http://dimline.blogspot.ro/2012/12/strict-secret-cadavrul-femeii-cu-sase.html ) a ramas secret.
Chiar daca s-au batut cu pumnul in piept ca aselenizarile lor de la tv au fost reale, SUA nu ne-au aratat niciodata inregistrarile originale pe motiv ca s-au pierdut. Acest motiv hilar (stim bine ca orice document sau inregistrare secreta sau de valoare nu are cum sa se piarda din arhiva NASA sau NSA) este pentru adormit naivii si nu ca fiind ceva convingator (un alt motiv hilar a fost si aruncarea in mare a corpului lui Osama bin Laden).
Declaratiile acestui cosmonaut sunt un fapt pozitiv menit de a mai trezi lumea din somnul indus de mass media. Pacat ca aceste declaratii nu prea au fost vazute la tv.

sursa: http://www.lovendal.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu