duminică, 1 decembrie 2013

Cometa ISON s-a dezintegrat. Inca o Apocalipsa ratata.

"Cometa secolului" cum a fost denumita ISON, a starnit numeroase polemici in randul cercetatorilor dar si a conspirationistilor. Vazuta de cei din urma ca fiind cea care va provoca Apocalipsa, ISON nu si-a respectat acest statut si vineri (29 noiembrie) aceasta s-a dezintegrat sub efectul caldurii si gravitatiei Soarelui.
Daca nu s-ar fi dezintegrat cometa ar fi putut fi vazuta pe cer pana in februarie iar de Craciun aceasta ar fi trecut la"doar" 64 de milioane de kilometri de Pamant si ar fi creat un aevarat spectacol ceresc.
Asa cum am prevazut, cometa nu a provocat nicio problema omenirii ci a fost doar un simplu obiect ceresc care a starnit o masa de oameni ahtiata dupa apocalipse si noi dezastre.
Singurul ei scop a fost cel de a vesti noi schimbari pe Pamant. Schimbari ce par a se derula fara intrerupere si a pregati o noua era ce sta sa vina. Era pacii si a prosperitatii.

3 comentarii:

 1. pe alte bloguri scrie cu totul altceva despre aceasta cometa,nicidecum ca s-a dezintegrat ...care este de fapt adevarul?cineva in toata aceasta poveste vrea sa ne manipuleze si nu inteleg de ce!ce are de castigat ca vremurile oricum merg spre schimbare,indiferent daca unii le vor sau nu...

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.realitatea.net/cometa-ison-a-supravietuit-trecerii-sale-pe-langa-soare_1329178.html
  http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-16094058-cometa-ison-nu-pare-supravietuit-apropierii-soare.htm

  RăspundețiȘtergere
 3. Am preluat o stire de pe pro tv, chiar o sa ma interesez mai mult pe baza acestei dileme. Adevarat este ca nu te poti baza foarte mult pe stiri.

  RăspundețiȘtergere