sâmbătă, 14 decembrie 2013

De ce luptam cu extraterestrii?

Nu pot sa nu remarc filmele SF din ultimii ani. Toate aceste filme au un singur lucru in comun - extraterestri rai, chiar foarte rai, pot sa spun.
In toate filmele extraterestrii doresc sa ocupe planeta noastra albastra si sa anihileze toata omenirea. In rest filmele isi urmeaza cursul firesc hollywoodian, oamenii se revanseaza si distrug amenintarea extraterestrilor intr-un final apoteotic.
Nu pot sa nu remarc si faptul ca aceste filme sunt tot mai multe si ce e curios, nu prea mai exista filme care sa prezinte filme cu extraterestri buni gen K-Pax sau Starman. Pentru majoritatea oamenilor acest aspect nu are importanta dar asta ne arata o schimbare de optica extrem de importanta in raport cu entitatile extraterestre.
Filmele sunt un produs pur guvernamental. Toate marele case de productie cinematografice sunt controlate de marile familii conducatoare (Oculta Mondiala) asa ca orice film care se toarna are scop propagandistic.
La fel ca videoclipurile muzicale, filmele artistice sunt create cu rolul specific de a manipula. Nimic nu este facut fara un scop. Daca sunteti atenti, foarte multe scene din filme contin o gramada de simboluri oculte care au scopul lor precis.
Fiecare schimbare de optica asupra unei natiuni, a unui conflict sau asupra unor situatii este foarte bine exprimata in filme. Razboiul rece dintre SUA si URSS a fost un exemplu in acest scop. Filmele facute pe baza acestui subiect a avut rolul de a prezenta SUA ca fiind partea cea buna, sau sa nu uitam de filmele cu indieni - sarmanii indieni, care fusesera macelari si jefuiti de pamanturi, erau prezentati ca niste monstri in filmele americane.
Revenind la extraterestri, subiectul acesta devine din ce in ce mai prezent in filmele americane. Filmele americane oricum au alternat intre a prezenta extraterestrii ca fiind buni sau rai dar in ultimul timp parca s-au concentrat excesiv pe partea negativa a acestora.
De ce se intampla asta, nu stim sigur, dar putem sa ne creem o parere cu privire la acest subiect daca suntem putin atenti la anumiti factori:

 • fenomenul OZN este tot mai prezent;
 • ascunzand fenomenul OZN, SUA par a fi baietii cei rai;
 • prezenta unor mituri (sau poate realitati), precum cea a extraterestrilor reptilieni, care par a controla guvernul SUA;
 • manipularea prin frica;
 • inserarea in minte a unor idei complet eronate;
 • pespectiva unui contact masiv de gradul 3;
 • dorinta de control;
 • pregatirea unei invazii artificiale.
Toti acesti factori au rolul de a ne creea o idee. Fenomenul OZN este din ce in ce mai prezent, guvernul SUA este prezentat foarte negativ, prin prisma ascunderii acestui fapt.
Guvernul nu isi doreste o populatie care sa tanjeasca dupa un contact cu extraterestrii, fiindca un asemenea contact ar distruge sistemul lor de control si ar scoate la iveala toate minciunile pe care ei le-au spus in tot acest timp.
Manipularea prin frica este modalitatea cea mai eficienta de a face populatia sa fie reticenta la notiunea de extraterestru. Prin aceasta reticenta fabricata in mintea oamenilor, un contact masiv de gradul 3, care este iminent, ar fi amanat.
Simularea unei invazii extraterestre de amploare ar putea fi modalitatea cea mai eficienta de a arata oamenilor gandurile negative ale entitatilor din spatiu si ar reprezenta o modalitate foarte buna de a realiza un control cat mai amplu.
Dupa cum vedeti lucrurile sunt complexe, dar o imagine de ansamblu se poate face pe acest subiect. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in viitor. Chiar ne vom lupta cu extraterestrii?

2 comentarii:

 1. si un singur om daca cere din suflet ajutor universului , planeta va fi salvata :) ei sunt nimicuri in fata luminii .

  RăspundețiȘtergere
 2. dar oamenii nu mai cer ajutor decat banului...ne-au adus ( pe marea majoritate, inclusiv noua generatie care va creste cu otrava asta in minte si suflet, ) in pragul indobitocirii...nici macar cu noi nu mai putem lupta. Si nu este suficient doar cativa sa ceara din tot sufletul...si chiar daca incerci sa-i trezesti din letargie esti luat de ciudat, de nebun, de inadaptat, etc. Intr-adevar ramane de vazut....

  RăspundețiȘtergere