marți, 24 decembrie 2013

De ce mor oamenii de cancer - Tratamentele interzise... Film Documentar

În ultimii 100 de ani zeci de doctori, oameni de ştiinţă şi cercetătorii au venit cu cele mai diverse si aparent eficiente soluţii împotriva cancerului, dar niciuna dintre acestea nu a fost vreodată luata în considerare cu seriozitate de catre medicina conventionala. Cele mai multe dintre ele au fost respinse, chiar dacă vindecările au fost numeroase, iniţiatorii lor fiind adesea etichetati ca şarlatani, interzisi de către comunitatea medicală şi, în cele din urmă, forţati să părăsească ţara. În acelaşi timp, mai mult de 20.000 de oameni mor de cancer în fiecare zi, fără ca medicina conventionala să ofere vreo speranta celor afectati de aceasta boala. De ce?
Cancerul este singura boala care a fost învinsa de zeci de ori fără ca nimeni să ştie. În ultimii 100 de ani, medici, oameni de ştiinţă, cercetători au dezvoltat diverse soluţii eficiente împotriva cancerului ca apoi acestea sa fie contracarate de către puterea politică şi propagandista a companiilor farmaceutice. 
Astfel filmul prezinta tratamentele pe baza de Essiac, Hoxsey, Laetrile, Cartilagiul de rechin, Vasc, bicarbonat de sodiu. Aceasta prezentare uimitoare nu lasă nicio îndoială că exista leacuri ieftine si naturale pentru cancer, dar sunt în mod sistematic blocate de Big Pharma, deoarece acestea provin din natura şi nu pot fi brevetate. Foarte informativ.
Din pacate filmul nu este tradus.


Un documentar realizat de Massimo Mazzucco


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu