marți, 3 decembrie 2013

Descoperire uimitoare despre efectul produs de structura Stonehenge

Banuiesc ca structura Stonehenge din Marea Britania va este foarte cunoscuta. Alcatuita din pietre megalitice ce au fost asamblate intr-un mod foarte enigmatic si de neinteles de catre arheologi, Stonehenge se pare ca ne-a "ascuns" pana acum un secret extrem de important.
Proiectul "The Landscape & Perception" coordonat de unul dintre pionerii "gongului rock" , Bernanrd Fagg a avut ca scop studierea structurii megalitice. Studiul a fost completat de cercetatorii de la Royal College of Art din Londra.
Conform acestui studiu unele dintre menhirele de la Stonehenge scot sunete asemanatoare celor emise de tobe, clopote si gonguri. Astfel se pare ca acele pietre uriase au fost alese pentru "energia lor acustica" intrucat ele pot sa emita o varietate de suntete, de la cele metalice la cele cu tenta "lemnoasa", intr-o multitudine de note muzicale.
Se presupune ca suntele produse de acele roci ii faceau pe oameni sa considere ca acele situri erau sacre.
Nu mai intru in detalii dar vreau sa subliniez ca aceasta descoperire este una foarte importanta. Asta deoarece oamenii de stiinta chiar au gasit una dintre intrebuintarile majore pe care le aveau aceste pietre.
Ce nu stiu oamenii de stiinta e faptul ca sunetele pe care le produceau acele pietre aveau o intrebuintare mult mai importanta decat se crede. Sunetele inseamna vibratie care daca sunt produse pe o anumita frecventa puteau produce adevarate vortexuri energetice.
Aceasta functie o aveau si piramidele care au fost adevarate "centrale energetice" ce produceau efectul de vortex. Ca sa nu mai vorbim ca zonele in care au fost plasate piramidele si Stonehenge-ul abunda de energie subtila.
In acest moment cunoastem functiile piramidelor sau al structurilor gen Stonehenge, ce nu cunoastem este cum erau acestea folosite de catre cei de dinainte. Viitorul ne va lamuri si in aceasta problema.

sursa: http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu