miercuri, 25 decembrie 2013

Dovada a reincarnarii - Navigatia fluturilor monarh

Navigatia fluturilor monarh reprezinta un mare mister pentru stiinta. In fiecare an acestia migreaza din America de Nord spre sud pe o distanta de 3000 de kilometri, in asteptarea iernii. Acesti fluturi ajung pana in Mexic si se opresc pe Muntele Fluturilor.
Traseul fluturilor monarh a fost o necunoscuta pana in anii 50 cand Norah Urquhart si sotul ei Fred au inceput sa-i marcheze si sa-i urmareasca, rezolvand acest mister care a durat multi ani de zile.
Problema este cum ajung fluturii in aceasta zona. Probabil ca va ganditi ca si pasarile reusesc sa migreze dar de obicei randunelele sau berzele ajung in viata la capatul drumului pe cand fluturii nu. Practic, cand au ajuns la destinatie, acei fluturi sunt de fapt o cu totul alta generatie. Doar stim ca viata unui fluture nu dureaza mult si drumul, in sine, se face pe parcursul a mai multor generatii.
Unele studii au ajuns la concluzia ca fluturii s-ar ghida cu ajutorul pozitiei soarelui pentru a zbura spre sud si isi ajusteaza zborul in functie de ora cu ajutorul ceasurilor circadiene din antene.
Dar aceasta explicatie nu este de ajuns pentru a explica acest fenomen deosebit. Profesorul Steven Reppert de la Universitatea din Massachusetts spune ca fluturi s-ar putea folosi de puncte de reper pentru a ajunge in zona. "Punctele de repere generale, cum este Golful Mexic, spre exemplu, ii pot ajuta sa se indrepte in directia corecta, dar nu ofera suficiente informatii pentru a-i ghida spre acelasi loc in care ajung toti, in fiecare an".
O alta teorie o reprezinta reincarnarea. Desi pare ciudata aceasta varianta pare sa explice destul de bine acest fenomen migrationist. Fluturii sunt niste "bule energetice" avand inserata, la nivel astral, un nivel mare de cunostinte care pare sa se transmita odata cu schimbarea amprentei corporale (odata cu reincarnarea lor).
In acest fel fluturii stiu tot timpul unde trebuie sa ajunga chiar daca la prima vedere par a fi alti indivizi atunci cand ajung la destinatie.

sursa: http://www.mediafax.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu