marți, 31 decembrie 2013

Marea Translatie - In drum catre un nou an plin de sperante

Episodul 15
Este cert faptul ca omenirea se schimba. Schimbarea nu este numai la nivel de individ ci si la nivel de societate sau chiar realitate.
Totul se schimba iar planeta si Universul ne prezinta cat mai multe semne care sa indice acest lucru. Energia care abunda prin Univers a facut ca Soarele sa "explodeze" in ultimii ani. Cometele par sa ne viziteze din ce in ce mai des starnind aparitia a mii de teorii apocaliptice pe seama acestui fapt.
Mediul natural se schimba si el si ne da batai de cap. Zonele care mai ieri nu cunosteau frigul au parte de ninsori istorice sau zonele polare au avut anul acesta, in vara, temperaturi tropicale.
Oamenii par sa se trezeasca la realitate, apar tot mai multi maestri, reali sau falsi, dar care au dus "faclia adevarului" cat mai departe. Politicul incepe sa dea semne si el de trezire, tot mai multi politicieni par sa nu mai tina cont de sistem si rup randurile oamenilor politici cu care ne-am obisnuit (politicieni condusi numai de interese si bani) facand declaratii socante pentru unii dar pline de adevar pentru noi toti (au aparut si la noi in tara unii parlamentari si senatori care incep, timid, sa "umble" dupa adevar).
Economia este inca in corzi. Se stie faptul ca actualul sistem politic nu mai este valabil dar schimbarea tinde sa intarzie. Nu-i nimic, aceasta schimbare se va intampla, sper numai ca aceasta sa nu fie brusca si sa nu ne afecteze prea tare in viitor.
Sistemul scolar este intr-un faliment prelungit dar politicienii inca nu au de gand sa intervina decisiv, modificand programa scolara doar la un nivel mic si cu efecte mai mult negative pentru scolari decat pozitive. Speram doar ca noile generatii sa produca aceasta schimbare mult asteptata.
Dupa cum vedeti nimic nu este blocat in tiparul sau, chiar daca, la prima vedere, asa pare, totul este intr-o continua evolutie, atat fizica, psihica, dimensionala cat si spirituala. Vazand aceasta, nu pot sa nu remarc ca totul va fi (este) bine si sa va urez numai bucurie, impliniri si sanatate in noul an care va veni!!! Bucurati-va de moment si de realitatea in care suntem!!

La Multi Ani !!!

3 comentarii:

  1. La Multi ani....iti citesc acest blog de ceva timp......un blog echilibrat si cat mai aproape de realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. sint atent la tot ce se intimpla,a inceput de citiva ani o schimbare care trebuie sa duca la o inlocuire a vechiului si sa trecem la o noua paradigma,altfel nu avem nici o sansa de supravietuire,sintem obligati sa grabim lucrurile sa mearga spre bine si sa ne opunem manipulari

    RăspundețiȘtergere