miercuri, 11 decembrie 2013

NASA va face publice noi aspecte despre viata extraterestra - Ce vor oare sa ne spuna?

Acum ceva timp in urma, intr-o conferinta de presa, reprezentantii NASA au declarat ca in viitorul apropiat vor face publice numeroase aspecte despre viata extraterestra.
Mai mult ca sigur NASA ne va spune "povesti" despre bacterii care au rezistat in spatiu sau despre bacterii descoperite pe Marte (bacterii au existat si vor exista tot timpul in spatiu, asta deoarece Universul este viu).
Ce e ciudat in toata aceasta treaba este faptul ca NASA incearca sa para misterioasa si sa starneasca curiozitatea oamenilor cu declaratii vagi si cu trimitere la un alt tip de viata extraterestra - la o viata extraterestra inteligenta (acest tip de dezvaluiri au mai fost facute de NASA si care mai apoi au dezamagit). La o viata extraterestra pe care o cautam demult si care exista.
Asta ma face sa imi pun intrebari cu privire la intentiile celor de la NASA. De ce acestia incearca sa trimita indicii false cu privire la ceea ce vor ei sa ne arate - au toate acestea un scop?
Cu siguranta ca au. Aceste declaratii fac parte dintr-o modalitate ampla de manipulare. Totul este un experiment, iar cobaii suntem noi.
In acest mod cei de la NASA pot observa comportamentul nostru cu privire la o dezvaluire de proportii. Doar totul este calculat.

2 comentarii: