miercuri, 18 decembrie 2013

New World Order - JPMorgan, cea mai mare banca din lume, patenteaza un sistem de plati similar cu bitcoin

Moneda electronica bitcoin a ajuns o moda printre internauti. Dar acestia nu stiu ca aceasta moneda virtuala ascunde un secret sumbru. Un secret sumbru ce are ca principal tel controlul deplin al finantelor mondiale. Prin intermediul acestei monezi guvernele vor putea avea acces extrem de usor la economiile populatiei si vor putea executa foarte usor un individ care nu corespunde normelor de ordine sociala impusa.
Recent banca americana JPMorgan Chase, cea mai mare banca din lume dupa active, a aplicat in SUA pentru obtinerea unui brevet ce ii va permite sa dispuna de un sistem de plati similar cu celebra moneda electronica bitcoin.
Neintrand in detalii in legatura cu aceasta noua moneda virtuala, pot spune ca aceasta noua forma de plata presupune mari riscuri pentru securitatea economiilor dumneavoastra. Incepand cu faptul ca oricand acesti bani poti fi sustrasi de hackerii priceputi si pana la posibilitatea de a fi, practic, confiscati de banca care ii creeaza.
Implementarea acestei forme de plati la nivel mondial reprezinta un risc enorm pentru umanitate. Riscul este de a putea fi extrem de controlati de guverne. Asa ca drumul spre o dictatura mondiala care sa ne domine in totalitate este foarte scurt.
Odata cu implementarea acestei forme de plati libertatea va fi formala deoarece guvernul, ca principal stapan si manipulator direct al economiilor, isi va putea face de cap si credeti-ma chiar isi va face.
Faptul ca principala banca mondiala JPMorgan (banca controlata direct de unul dintre marii samsari mondiali) isi creeaza un sistem de plati virtual asemanator cu bitcoinul nu face decat sa transmita un mesaj ca ceea ce se intampla acum cu noul sistem de plata virtual va avea efecte la nivel mondial.

sursa: http://www.incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu