miercuri, 4 decembrie 2013

"Noi golim cutia milei pe curve, alcool si minori!"

Biserica - organizare religioasa milenara care se ocupa cu salvarea omenirii - cu salvarea de la pieirea in iad a sufletelor necredinciosilor. Credinciosii - indivizii fara parere, care cred orbeste in tot ceea ce li se spune, care se considera niste fiinte mizerabile si pacatoase, nefiind demne de divinitatea care are grija sa ii duca in ispita permanent (unii zic ca diavolul ii duce in ispita) si care doneaza permanent bani la cutia milei pentru ca popii sa ii cheltuie pe curve, alcool si minori.
Cel putin asa a declarat un popa din Prahova unei femei care i-a cerut sprijinul. "Un prea sfant popa" a facut o declaratie uimitoare si socanta, prin modul in care se exprima dar si prin "dorinta lui" de a ajuta acea femeie in cautare de ajutor.
Femeia l-a abordat prin intermediul unei retele de socializare pentru a-i cere cateva hainute pentru copiii ei. Raspunsul preotului nu a intarziat sa apara: "In primul rand, nu mnezo v-a daruit copilul ci l-ati facut impreuna cu sotul. In al doilea rand, noi popii, luam bani de la oameni, nu dam! Noi golim cutia milei pe curve, alcool si minori. Daca cereti de la noi, va spunem sa va dea domnu si ne vedem de treaba. Suntem doar niste angajati ai statului pentru un zeu imaginar numit mnezo de romani. Imi pare rau ca nu va pot ajuta, sincer. Incercati un second-hand (sau mai multe) de preferat cand fac epuizare de stoc".
Probabil ca multi oameni o sa considere ca aceasta intamplare este una izolata. Se amagesc rau cei care isi imagineaza una ca asta. Unii mai considera ca in aceste zile preotia s-a degradat si ca diavolul a pus stapanire pe aceasta, dar ceea ce se intampla in zilele noastre a existat din totdeauna.
Foare rar a existat cu adevarat ceea ce se numeste mila sau bunavointa in randul preotilor... asta pentru ca cei de la Biserica nu au avut si nu au nicio legatura cu ceea ce se numeste spiritualitate.

P.S. - "Mnezo" inseamna Dumnezeu :)))))

sursa: http://www.romaniatv.net/un-preot-si-a-dezlegat-limba-pe-facebook--noi-popii--golim-cutia-milei-pe-curve--alcool-si-minori_112539.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu